IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Sep 28 2008, 10:16 AM
Post #361

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
Am resuti si eu sa ma trezesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Tre sa plec oleaca la cumparaturi sa iau niste carne tocata de porc, ca azi am in program ardei umpluti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca am nevoie de un weekend intrg ca sa pot sa ma odihnesc ca lumea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O zi bestiala va doresc!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Sep 28 2008, 11:22 AM
Post #362

Musafir

Si eu tre sa o intind la ceva cumparaturi, ca nu mai am de niciunele. As face azi de mancare ceva light, dar relativ consistent si care sa imi pot lua si la lucru maine ce ramane. :| Ati inteles cam ce imi doresc? Ca eu nu prea am idei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma gandesc la o mancare ce nu am mai prestat-o de mult, cu macaroane din alea mari, piept de pui, rosii si nuj ce mai puneam pe acolo.

+Quote Post
Roxana_
post Sep 28 2008, 11:28 AM
Post #363

Musafir

Neata si de la mine! M-am trezit la ora 11. Aseara au venit astia micii pe la noi (adica sora-mea cu sotul) si i-am indopat bine de tot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi am program de lucru pentru la serviciu si pe seara merg sa vad 'Revizorul'. A fost o surpriza absoluta c-a reusit sa-mi faca sor'mea rost de bilet, ca-i mare aglomeratie la piesa asta.

In legatura cu numele, am renuntat si la Alexandra, dupa o discutie cu mami. Asa ca iar sunt pe teren neutru. O s-o rog pe colega sa-mi aduca dictionarul cu nume (o caramida mare) si o sa-l iau la studiat. Mai am timp berechet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
kalua
post Sep 28 2008, 11:51 AM
Post #364

Musafir

Mie-mi mai place Ecaterina - Catrinel, dar iar e problema de cacofonie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Apropo de nume, ieri ne-am intalnit cu o amica de-a mea si nepoata ei pe care o cheama Sofia. Si asta mica, care are 11 ani, spunea ca ei ii place numele ei, dar o deranjeaza totusi tare ca este atat de raspandit, numai in clasa ei mai sunt doua fete cu acelasi nume. (Si fiica-mea, fara sa se gandeasca, mai pune gaz pe foc: ca si la ea in clasa sunt doua Sofii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).

Va invidiez ca puteti merge si azi la cumparaturi!

+Quote Post
Philia
post Sep 28 2008, 12:14 PM
Post #365

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
WOOa! Ce ma bucur ca si-a schimbat bebeul sexul! Uraaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Sa fie santatoasa! Si voi pe langa ea (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)

+Quote Post
mititik
post Sep 28 2008, 12:48 PM
Post #366

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Ziua buna!

Nu stiu ce e cu lenea asta pe capul meu, dar nici vasele nu-mi vine sa le spal. Am vazut un film si acum il bag pe al doilea.

+Quote Post
albinuza
post Sep 28 2008, 02:17 PM
Post #367

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Bunaaa!!
Am fost la cumparaturi, nu am gasit carne tocata de porc, asa ca voi face ardeii numai din carne de vita.
Ma schhimb acu si ma bag la trebaluit prin bucatarie!!
Aaa, a spalat colegul wc-ul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
pupilesc pe fete (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 28 2008, 02:41 PM
Post #368

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Massa, care era fruntas in Singapore, a luat cu el furtunul de benzina. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 28 2008, 03:28 PM
Post #369

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna dimineata!

Eu m-am trezit un pic cu fata la perna astazi desi aseara am petrecut de mama-mama! Sunt ingrijorata (putin spus) sau mai bine formulat: am o presimtire nasoala rau in legatura cu o prietena de-a mea cu care trebuia sa ma vad ieri dimineata si nu a aparut, la mesaj n-a raspuns si nici la telefon desi am sunat-o in cursul zilei de mai multe ori. Nu face faze de genul asta de obicei mai ales cand cu o seara inainte mi se lauda ca a iesit al o cafenea de fite cu un anume tip .

Poate ca sunt eu paranoica dar cred ca imi ascunde ceva si mereu cand am avut sentimente de-astea mi s-au adeverit. As vrea sa nu fie ceva de aceasta data... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Pe scurt: cred ca iese cu un tip cu care ies si eu! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si simt asta deoarece am vorbit cu el acum ceva vreme despre asta si mi-a zis ca l-a sunat de mai multe ori, s-a oferit sa-l ia de la aeroport (la misto, spune ea). Mai rau e ca n-am cum sa fac urat pentru ca intre mine si tip nu e nimic serios si de durata dar ma deranjeaza foarte tare, totusi, acest lucru pentru ca de cand eram copii (am fost colega cu e ade banca inca din clasa a 5-a) incerca sa-si insuseasca anumite idei, stari si tinute (foarte asemanatoare cu ale mele), lucruri (cum imi luam eu ceva vroia si ea...) ca sa nu mai zic ca acum un an si ceva-doi pe motiv de ameteala, la ziua mea, s-a asezat in bratele prietenului meu de la vremea aceea, a povestit tuturor ca prietena mea cea mai buna este si prietenea ei (desi fusesera la doar 2 petreceri impreuna).

Ea nu raspunde la telefon, mesaje, etc. si nici el. Ea de obicei revenea cu un semn de viata... el, la fel. De fapt nu a fost nici macar o data cand el sa nu ma fi sunat in cel mult 10 minute de cand il apelasem sau ii trimisesem mesaj.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Sper ca presimtirile mele sa nu se adevereasca DELOC! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Sep 28 2008, 03:36 PM
Post #370

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Parca e thriller relatia ta cu ea! Sa inteleg daca o pastrezi prin preajma, pe modelul "tine prietenii aproape si dumanii si mai aproape"? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 09:02 PM