![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu de-asta. Dar eu de obicei iert... Nu tin dusmanie si cred ca oamenii se pot schimba si a fost langa mine cand a murit unchiul mamei. Am crezut ca vrea prietenia mea si nici nu a mai facut faze aiurea in ultima vreme. Sunt cam naiva si prostuta, cred... Mi-o merit!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
A crede ca o fiinta este in esenta buna nu-i un lucru de care sa te rusinezi. E, de fapt, mai sanatos decat daca i-ai privi cu suspiciune pe toti care iti apar in cale. Te invidiez ca poti sa ierti asa usor, dar tin sa-ti sugerez mai multa atentie la derapajele urate de la notiunea de prietenie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Brrr suna de-a dreptul spooky aceasta prietena a ta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Io daca doar as ajunge sa banuiesc chestii de genul acesta despre o prietena de-a mea as tine-o la maaaare distanta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cred ca asa am sa fac si eu. Offf, n-am si eu o prietena adevarata... Multumesc, fetelor.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Buna seara , fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara si atat?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Unde umbli mandro? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am facut ardeii umpluti, am facut baita, m-am epilat. In concluzie am facut o groaza de treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi ce mai faceti?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pisi: M-am gandit sa va arat cum aratau picioarele mele in perioada cand ma cojeam. Si asa imi aratu si mainile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_2161.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_2162.jpg) Cool, ah??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by albinuza: Sep 28 2008, 06:49 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Albi, am patit si eu asa ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A trecut cu crema de galbenele... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ti se duce bronzul sau de ce? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Io cum nu ma bronzez niciodata nu patesc asa ceva, dar ma gandesc ca se duce cu un exfoliant puternic si apoi crema hidratanta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nici nu creme nu a mers, pentru ca in momentkul in care puneam crema, se faceau cocoloase.
Da Angel, se ducea bronzul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) A fost o perioada in care m-as fi imbracat ca araboaicele... ma imbrac sa ies afara acum. Buni ardei umpluti. De fapt rosii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, cind erai mica erai blonduta?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 11:19 PM |
|