![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eee de unde atat? Am fost cioroaica de mica. Si cand eram mica nici nu ma cojeam. Cred ca varsta isi spune cuvantul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor! Gata cu weekendul pentru mine. A fost frumos, dar mi-a dat dureri de cap. Si colac peste pupaza, am si racit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Noapte buna si sa avem o saptamana frumoasa si usoara toate |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am ajuns acasa, si ma omoara faptul ca nu pot sa scriu cum vreau si nu pot sa ascult muzica. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
De abia astept marea mutare ca sa am cam mea din nou. Noapte buna si ne auzim maine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Buna dimineata! Ati uitat sa va treziti sau v-ati infipt de la prima ora in munca?
Eu asa mi-as incepe diminetile: (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/cafealamare.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata! Woaaaa, Fanny! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Eu cu o baie direct in mare cand e cald, acum cred ca e buna si terasa. Si iarna e frumoasa marea, numa' ca cred ca bate un arizeu pe acolo de nu poti sta mult s-o privesti. Eu tot racita si cam cu somnul in freza, da' ma infig imediat intr-o cafea. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
MoN, te referi la alizeu? Gagici, i-am gasit un prenume celei mici, ma duc repede la topicul cu pricina sa va dau de stire. Am in fata 'Dictionarul onomastic crestin' si va scriu de acolo explicatiile. Fanny, e inca cu gandul la vacanta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Roxi, sa stii ca mie imi place ca o sa ai fetita, ca mie imi plac mai mult fetitele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am gresit vanturile era crivatul, eu l-am botezat asa la misto (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca imi placea mai mult cum suna.
Am prizat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ieri pe nas cate o picatura de lamaie de vre-o 3 ori, o senzatie tare strange dar cat de cat eficace. This post has been edited by Master of Norules: Sep 29 2008, 08:50 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa unde ai scris domle la ce nume te-ai hotarat ca io nu vaz nimic? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 11:19 PM |
|