![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acusica am terminat, c-avusei ceva de scris. Apropo, daca mai sunteti interesate de geneza si povestea unor nume sunt cu dictionarul langa mine.
Szi, si mie-mi plac fetitele, dar as fi lasa daca n-as recunoaste ca-mi doream ca primul sa fie baietel. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
roxi, e o veste minunata, o fetita e muuult mai frumoasa si mai dulce (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vecino, baga aici si originile numelor simona si roxana pls (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, pai maica-mea cui ii mai cumpara rochite si papusi? Ca de cand ma bate la cap ca abia asteapta o nepotica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Vecino, merg la topicu' corect, ca sa fie acolo stranse. Asa...stai ca sunt nu stiu cate pagini la Simona, care vine de la Simeon. Cred c-o sa le scanez. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata
Mon eu stiu ca se pune amestec de sare cu apa in nas, o lingurita la o cana mare cu apa se amesteca bine apoi se trage pe nas dezinfecteaza eu asa fac la raceala si e mai linistitor, lamaia e prea acidulata cred (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) felicitari roxi, fetitele sunt mai dragalase cand sunt mici , ma refer ca le poti imbraca intr un mod adorabil, sunt mai linistite cu toate astea eu un baietel mi as dori (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) De la medic stiu ca in momentul in care nu se vede la ecograf si te ai dus de cateva ori clar sexul e fetita in 90%. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Roxi, unde-i semnificatia aia a numelor ca vreau sa vad ce ai ales, sunt curioasaaa! Mie mi-e frig (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Insa trec cu vederea acest aspect pentru ca maine si poimaine am libeeer (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) Imi plac sarbatorile altor popoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Buna dimineata!! I'm back (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Welcome back, fluturaso!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
fetelor, care din voi isi doreste un brac german negru? e inca un pui, iar stapanul lui abia acum si-a dat seama ca nu ar fi trebuit sa il ia de la inceput, ca nu e in stare sa aiba grija de el si sa ii ofere afectiune (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) l-as lua eu dar nu am voie de la proprietara apt-ului si nici pe furis nu pot face asta ca e vecina cu mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu cere nici un ban pe el, dar a zis ca o sa il lase in strada daca nu gaseste un stapan. imi vine sa il omor, catelul ala e un scumpel, cred ca v-am mai povestit ca a venit o data cu el pe la noi si nu voia puiutul sa mai plece. statea cu noi in pragul usii si isi urmarea stapanul plecand. duce lipsa de atentie si afectiune (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
chinte nu pui o poza cu el, o poza face cat o mie de cuvinte.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 11:29 AM |
|