IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Lexie
post Sep 29 2008, 04:04 PM
Post #411

Musafir

Lucrez la o companie care dezvolta proiecte imobiliare, ei cumpara terenul, ei construiesc, ei etc. (deci nu agentie - se face de multe ori confuzia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).

Astazi am avut si inca am o problema cu un hotel din Germania unde am facut o rezervare si parca-i soarta impotriva. Nu-mi raspund la mailuri cei de acolo pentru ca au o problema cu mailul lor, mi-au inchis de 4 ori telefonul in nas pentru ca era convornirea cu mult bruiaj si eu nu intelegeam o boaba din ce-mi spunea. Intr-un final am aflat ca-i rezervarea facuta si de 3 ore ma lupt sa primesc o confirmare scris insa oriunde ar trimite, mail sau fax, nu ajunge. Nu stiu ce sa mai cred si e super important sa am ceva scris ca e totul ok. Sucks!

Mititika, incearca sa afli cat se castiga in domeniul asta pe un post similar sa stii in ce zona te invarti.

LE: Yupppiiiii!!! Mi-a venit faxul, slava Domnului! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 29 2008, 04:27 PM
Post #412

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Lexie, NU-mi vorbi de ziua da rahat. A mea le bate pe toate.

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 29 2008, 04:30 PM
Post #413

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu cam tot pe acolo cu rahatul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dupa ce ca sunt racita s-a mai gandit fiica-mea sa exerseze talentul de intins nervi. Noroc ca acum doarme sa mai dau si eu un ochi pe forum.

+Quote Post
Lexie
post Sep 29 2008, 04:35 PM
Post #414

Musafir

Mda, se pare ca nu prea s-au aliniat astazi astrele cum trebuie pentru noi!

Problema e ca omul ala de la hotel nu ma auzea din cauza liniei telefonice foarte proaste si-mi tot inchidea telefonul si eu credeam ca-mi inchide tilifonul din rautate si ca se face ca nu stie engleza. La e-mailuri nu raspundeau si toate la un loc m-au facut sa-mi creasca tensiunea. Grrr!

Tu ce patisi, Di, tot clientul ala te freaca?

+Quote Post
kary_pink
post Sep 29 2008, 04:41 PM
Post #415

Musafir

Ziua buna ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Eu am avut week end plin cu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , toamna asta incepe sa-mi miroasa a primavara... Cred ca m-am indragostit...Cred ca m-am indragostit...Da da (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Roxa iti doresc sarcina usoara incontinuare si o fetita sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

La ladies cu probleme doresc rezolvare rapida si soare mult in suflet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Lexie
post Sep 29 2008, 04:42 PM
Post #416

Musafir

Ce bine-i sa mai fie si cate o raza de optimism si fericire pe aici, ne mai antreneaza si pe noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma bucur mult pentru tine, kary, sper sa se intample totul asa cum iti doresti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
mititik
post Sep 29 2008, 04:44 PM
Post #417

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Pai am tot intrebat in stanga si in dreapta, dar nimeni nu stie, in jurul meu, sa-mi dea un raspuns. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De aia m-am gandit sa intreb si aici, poate or fi fete care lucreaza in domeniu...

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 29 2008, 04:46 PM
Post #418

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Multam Lost o sa incerc, apai apoi m-am obisnuit cu prizatul sucului de lamaie. Nasul meu ma enerveaza tare, cand curge ca la robinet cand se infunda si seara il apuca sa nu pot respira noaptea decat pe gura. In seara asta bag si o inhalatie ca aseara eram obosita si mi-a fost lene.

Fluturas welcome back, asteptam sa te dezmeticesti si sa ne povestesti impresii.

Pastreaza starea cat mai mult timp posibil Kary.

Si eu zic la fel ca si Chinte, la inceput tre' sa te angajezi pe un salariu care sa te motiveze cat de cat daca ceri un salariu mic poate in primele 6 luni nu-ti creste si atunci poate n-o sa fii prea motivata. Si asta ca esti la inceput si bla bla cum o sa te descurci ce mai zic unii angajatori sunt flapsuri, poate o luna doua cel mult iti ia pana sa intri in tema bine cu ce ai de facut, dar apoi te descurci asa ca nu te lasa descurajata si doar daca iti doresti nemaipomenit de tare un job poate mai poti scadea daca nu vor sa-ti dea cat vrei tu, dar nu mult.
Acum eu cand am plecat dintr-un loc in altul la al 2-lea loc de munca cand m-am angajat n-aveam nus ce salariu, dar seful ne-a zis ca daca ne dam interesul ne mareste salariu din 3 in 3 luni si asa si a fost si eram motivati si e bani, eu eram si cred ca si colegii mei si de faptul ca ne placea ce faceam suportam mult mai bine stresul, e important si aspectul asta.

This post has been edited by Master of Norules: Sep 29 2008, 05:01 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 29 2008, 04:47 PM
Post #419

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu cred ca 400 de euro nu e un salariu mare indiferent de domeniu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 29 2008, 04:48 PM
Post #420

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

respectivii au fost trimisi de unde a venit; le doresc numai clienti fix asa cum sint ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In 3 luni maxim se interneaza la "veselie" cu totii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
... chiar nu ma freaca nimeni in halul asta! Imi pare rau ca am refuzat 14 firme intre timp din cauza alora si nici de proiectele noastre nu ne-am putut apuca ; si sint "doar" 4 siteuri!!!

+Quote Post

152 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 11:35 AM