![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
eu cred ca 400 de euro nu e un salariu mare indiferent de domeniu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pai nici eu nu cred ca e mare, dar avand in vedere ca nu am aproape deloc experienta in acest domeniu....Problema e ca imi doresc foarte mult acest job si nu vreau sa o dau in bara tocmai cu aspectul asta. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mititika, nu stiu cite angajari a facut chinte la viata ei; eu iti spun un lucru: cind nu stii absolut nimic si minimul pe economie e mult.Ia intreab-o pe Chinte daca ar fi firma ei si tu nu ai sti meserie, te-ar angaja cu 400 euro pe luna?
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Corect ce a spus Maat, eu dupa 2 ani de munca am ajuns la 450 e.
Dar vezi ce oferta iti fac ei intai, nu cere tu direct cat vrei salariul...daca te intreaba cat vrei sa gastigi, da-o si tu la intors cu alta intrebare: cat oferiti dumneavoastra...si apoi daca nu-ti convine oferta lor, poti forta nota..dar doar daca vezi ca sunt deschisi la negocieri. Adica asa gandesc eu..tu poti face cum crezi.... |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Multam, ladies (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Inca nu m-am obisnuit aici. N-am mancat de sambata de cand m-am debarcat, dar nici foame nu-mi e. Nici somn nu prea am. All in all, a fost frumos. Am vazut o gramada de chestii faine si, ce-i mai important, pe moca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Da, tot zgarcita am ramas (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O sa pun si ceva poze in cateva zile. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Degeaba ii intreb cat imi ofera, ca nu imi vor spune. Ei vor sa stie cat cer eu.
Eu m-am gandit la 400 euro fiindca am vazut un anunt pe net al unei mari firme de headhunting care atat ofereau. Si am zis si eu ca asta o fi media. Altfel nu cunosc pe nimeni in domeniu sa intreb si de pe net nu m-am lamurit deloc. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mititika, sfatul meu este sa ceri atat cat simti tu ca e ok si cat crezi ca meriti pentru jobul respectiv. Eu, de exemplu, mi-am zis ca sub x lei nu ma angajez, stiind de ce sunt in stare si cat pot sa fac. La interviu am spus o suma pe care o vreau, ei au evaluat si am primit exact cat sa ma motiveze sa lucrez aici.
Totul tine de tine, de siguranta ta, de increderea in tine, de felul in care te vinzi la interviu. Arata ca esti dispusa sa inveti, ca ai cunostinte in domeniile x si y, experienta in z si q pentru ca asa si pe dincolo si consideri ca datorita tuturor realizarilor tale de pana acum si a fortei de munca, salariul de 400 euro este un bun inceput. Nu stiu, cel putin la mine a mers varianta asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si neaparat, sa fii tu insati, lasa-i sa te vada naturala si entuziasta (bine, nici foarte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Flutire;, ma bucur sa iti vaz aripioarele aici!
In alt aordine de idei, sint ofticata! Am pus glazura peste cuibuirile de viespi prea tirziu. Si pentru ca nu era de-ajuns, am pus si prea multa! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu cred ca o sa incerc cuibii si cornurile facute de fete la topicul cu pozele
Acum savurez o bere, nici nu se compara cea la sticla cu aia la cutie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, da-mi-le mie, ca eu nu sunt mofturoasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bere, pe frigul asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 11:35 AM |
|