![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, azi tata ziua m-a tinut asa ceva si m-a intepat in piept in partea dreapta. Nu pot sa trag aer mult in piept. Ma enerveaza.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma duc sa bag o tigara.
Szi, sint naspa, ca altfel ti-as fi adus miine! Cuiburile trebuie sa le fac numai in vas jenna - altfel nenorocitu` de cuptor care arde imi face figura. Nu ca nu as fi fost vinovata de glazura excesiva... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mititko, hai sa iti zic pe cati bani m-am angajat io, cand nu stiam nimic si eram disperata sa ma angajez rapid. Pe aproximativ 300 de euro! Si tine cont...job in IT, incadrata ca programator chiar daca nu fac programare. Si stii si tu cred ce salarii se vehiculeaza prin sfera IT. Dupa un an de munca, doua mariri si o promovare in fonctie, am acum cam dublu, ceea ce reprezinta in continuare un salariu extrem de mic pentru ce fac.
Ulterior am aflat ca firma mi-ar fi dat si mai mult la angajare, nu cu mult, dar ceva ceva in plus ar fi dat. Numa ca io, disperata, nu am cerut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si m-a afectat asta la ambele mariri ce le-am avut de atunci, maririle fiind la noi procentuale. In fine, rau nu imi pare, chiar ma bucur ca m-am angajat aici, imi place ce fac, colectivul, cu bune cu rele, creca pana se desfiinteaza firma tot aici raman (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sfatul meu pentru tine: fa-ti un calcul si pune optiunile in balanta. Pune pe hartie asa : platesti sau nu chirie? Cat te va costa transportul pana la jobul acela si inapoi in fiecare zi, cat te costa intretinerea, mancarea, si mai pune un chior in plus si pentru cheltuieli neprevazute. Vezi ce suma rezulta si cam aia ar trebui sa fie tinta ta pentru un job entry-level, unde nu ai deloc experienta. Adica just enough to get you by. Apoi, daca firma e una semnificativa, care o sa dea bine la CV si daca stii ca ti-ar placea sa lucrezi acolo, poti sa mai scazi din pretentii, ca sa nu ai impresia ca firmele nu tin cont de cati bani ceri la angajare! Ba tin cont si chiar au un avantaj real cei care se vand mai ieftin. Dar repet, nu exagera, sa nu cazi in extrema cealalta, sa fie totusi o suma decenta. Apropo de salarii si nivel de trai de la noi, recent m-am revazuta cu o fosta colega de liceu, plecata de cativa ani buni in Franta, a terminat facultatea acolo. Acum lucreaza de vreo 6 luni la Societe Generale, are 2500 euro salariu, plus al 13-lea salariu, plus o gramada de alte beneficii datorate faptului ca lucreaza intr-o banca. Comparativ, acum cateva luni, o cunonstinta ce lucra la BRD Timisoara (aflata sub patronaj Societe Generale) si-a dat demisia pt ca i-au marit salariul de la 10 la 11 milioane, dupa un an de activitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ehhh...si unde vreau sa ajung. Imi zicea amica asta a mea din Franta "Mai, io sunt sigura ca nu as mai putea trai in Romania, mai ales eu care sunt ahtiata dupa shopping. Pai ma ia durerea de cap sa vad ca hainele, cosmeticele aici sunt mai scumpe ca in Franta si mai putine locuri de unde sa alegi si daca vrei sa iti iei ceva fain trebuie sa dai jumatate de salariu pe o pereche de pantofi." Mi-a mai zis ca singurle chestii ce i s-au parut mai ieftine in Ro au fost: mersul la coafor si mancatul in oras, defapt seriviciile in general. In rest, jale. Ahhh...si mi-a mai spus ca in Franta o omoara taxele, ca sunt taxe mari peste tot, taxe la salariu, taxe ca e chiriasa, tot felul de tampenii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Care va plangeti mai pe aici ca ati avut o zi de rahat? Nu stiti ce a fost la mine. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Daca de abia acum am reusit sa intru va imaginati nu? Eu care sunt dependenta de "buna dimineata eladies!" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acu mai stau un pic si ma bag la somn ca maine o iau de la capat cu nervii Goodnight eladies where ever u are!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fluturaaaasss wellcome back babe!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by albinuza: Sep 29 2008, 10:36 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara, fetelor!
Eu am stat azi acasa si am lenevit oarecum. Spun asta pentru ca de fapt mi-am cautat de zor un job pe site-urile de profil. O sa vedem daca ma contacteaza cineva si cand... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da lexie ca ma cam inteapa rinichi si asta e tratamentul meu in perioada rece (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , iarna racesc de cel putin 5 ori groaznic de aia urasc frigul cand era canicula nu aveam stresu cu 2 perechi de sosete , iegari, bluze peste talie
io nu stiu de unde am atatia tantari in camera, va citesc si vad ca nu sunt singura care are nervi, mie de la un timp imi sare tandara de la orice nu ma mai multumeste nimic defapt m ar multumi dar nu se intampla nimic. Faza e ca e cam naspa starea asta, ma enerveaza si pe mine cum sunt waw 2500 euro salariu (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) me want too |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cred ca toata lumea ii vrea pe cei 2500 de Euro.
Tocmai ce-am vorbit cu prietena cu pricina, de fapt i-am lasat un mesaj dimineata si mi-a raspuns abia acum cateva minute. Imi multumeste pentru atitudinea pacifista si isi cere scuze pentru atitudinea ei si pentru ca nu a dat niciun semn si nu vrea sa-mi incurce mie niciun plan si ma mai roaga o data sa nu ma supar pentru absenta ei din perioada urmatoare, perioada care trebuie sa treaca (spune ea. Ciudat e ca pana acum ma suna pentru orice i se intampla...). I-am spus ca as prefera sa fie sincera, totusi si ca am impresia ca ascunde ceva intrucat atitudinea ei de asta da dovada, atitudine care nu se schimba la 180 de grade peste noapte. Raspunsul: Nu stie ce sa imi spuna. Eu nu am informatii, ea nu vrea sa vorbeasca cu nimeni, asa ca... sunt indreptatita sa mi se para orice si ma roaga inca o data sa o scuz si sa incerc sa accept ca nu e nimic legat de ce faceam noi impreuna sau de mine, de orice si ca o sa vorbim cand o sa poata sa imi spuna daca o sa mai vreau sa stiu la vremea aceea. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink mie mi se pare ca iti ascunde ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , adica e ciudat nici nu stiu ce sa zic , el ce ti a spus, ai vb cu el ? This post has been edited by LostWhispers: Sep 29 2008, 11:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Nu. Nici el nu a mai dat niciun semn... O sa-l sun maine. Dar din moment ce nu m-a sunat sambata seara dupa ce l-am sunat eu e clar ca nici el nu vrea sa vorbeasca. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Oricum, lui n-am cum sa-i reprosez nimic. Am iesit candva, ne-am vazut o perioada si atat. Daca are legatura cu ea si ea i-a atras atentia sa nu-mi spuna ca fac urat... ma indoiesc ca mi-ar da de veste. Dar mi se pare prea mare coincidenta ca nu dau amandoi niciun semn exact in acelasi timp. Cu el mi s-a mai intamplat, dar asta pentru ca i-am spus eu ca nu vreau sa ma mai deranjeze o perioada. A stat la locul lui iar dupa 2 luni cand i-am dat un sms mi-a raspuns aproape instant!
Nici nu stiu ce sa fac. Cred ca mai bine astept si cu asta basta! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oricum e urat din partea ei daca presimtirile tale s ar adeveri , ceea ce face ea nu suna deloc a prietenie, daca nu ma insel ai mai patit cu o prietena sa te dezamageasca dar acolo era vb de altceva era legat cu tatal tau ai mai povestiti tu pe aici.
Eu cred ca nu poti decat sa astepti, timpul le va rezolva si iti vei da seama cum si ce. Eu cred ca i as fi sunat pe amandoi de pe 2 numere diferite sa vad daca sunt in aceleasi loc, adica daca pe fundal se aude acelas zgomot sau nu, poate suna prosteste dar eu asa as fi facut de cateva ori (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 02:22 AM |
|