IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Sep 30 2008, 09:58 AM
Post #451

Musafir

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Bine ai revenit Fluturas (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Pink, am impresia ca-ti selectezi un pic aiurea prietenii ori nu te invarti in cercurile care trebuie (sa nu te superi pe mine ca fusei un pic mai dura, dar nu ti-o spun cu rautate).
Mititik, eu zic ca-i ok un salariu de 400 de euro pentru inceput. Depinde f mult si de ce are bugetat firma. Adica am auzit si de 20 de mil pe entry-level si de mai putin, cum zice Di. Important pentru tine Mititik acum e sa acumulezi cat mai multa experienta, pentru ca-s putini care te angajeaza pe resurse umane fara asa ceva.
Chinte si eu am dormit tot ceva ca tine aseara, nu stiu de unde naiba s-a acumulat atata oboseala. Acum ma tratez cu apa fiarta cu multa lamaie si miere (pont si pentru tine) ca nu vreau sa ma ia vreo raceala. Aseara am mancat ca o disperata paine de cuptor cu salata de rosii cu ceapa si ulei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Rozy, in vanzari nu prea poti sa-ti asiguri un castig constant. Sunt luni si luni. Probabil ca acea colega iti spune doar aspectele pozitive.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Sep 30 2008, 10:02 AM
Post #452

Musafir

Ei, e abia prima luna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 30 2008, 10:20 AM
Post #453

Musafir

Neata!
Azi m-a adus mR. kalua la serviciu si am mai luat-o si pe-o prietena de-a mea. Si ca sa ajung la ea trec si printr-un camp. Si pe la mijlocul campului a inceput de-odata sa miroase a paine calda de ne-a mutat nasurile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Este prin apropiere brutaria magazinului cu delicateturi, de-acolo venea. Dar pe langa magazin nu mirosea, vantul a dus mirosul in camp.

Multa trebusoara, la 11.30 ne vorbeste directorul, iar seara ne duc la muzeul BMW si apoi ne dau si-o bucata de paine sa halim.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 30 2008, 01:16 PM
Post #454

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

mor de nervi (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) abia astept sa vina seful meu sa ii fac o plangere femeii de serviciu. la noi vine o data pe saptamana si nici in ziua respectiva nu se omoara cu munca. azi eram f nervoasa si cand am mai vazut-o si ca de doua ore statea si o freca aiurea mai mult cu ziarul si cafeauna in mana in loc sa stearga praful am pus-o sa curete aeroterma ca era plina de praf si daca mai dau drumul la aerul conditionat imi sar colegii in cap si sa curete birourile. a strambat din nas, a comentat ca a sters birourile desi erau pline de praf prin spatele monitorului si mi-am aranjat dosarele ca sa ii fac loc. am plecat afara si cand m-am intors totul era ca inainte (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) mi-am sters eu biroul si n-a schitat nici cel mai mic gest. acum nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu e mare branza sa fac si eu lucrul asta, dar mi se pare absurd ca si in singura zi din saptamana cand vine aici sa stea s-o arda aiurea. cum pana mea ii bag asteia mintile in cap fara sa recurg la plangere catre sef? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Fanny
post Sep 30 2008, 01:27 PM
Post #455

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

De ce iti bati capul aiurea? Pentru lene merita penalizare. Mergi la sef fara remuscari!

+Quote Post
Diana.
post Sep 30 2008, 01:43 PM
Post #456

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Plingere. Si ar fi bine sa iti pui si colegii sa o semneze. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 30 2008, 01:54 PM
Post #457

Musafir

Si eu aveam la serviciu intr o perioada o femeie de serviciu puturoasa rauuuuuuuuuuu, venea sa si piarda vremea, a mai avut tupeul sa ceara si marire de salariu si atunci sefu a zis daca nu i convine sa place si a plecat, cica lucra prea mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 30 2008, 02:07 PM
Post #458

Musafir

Mai peste tot femeile de serviciu nu-si fac treaba ca lumea. Chestia asta cu venitul o data pe saptamana mi se pare cam rar. Ar trebui sa vina sambata cand nu sunteti voi acolo si sa faca curatenie serioasa.

Lost, tu unde lucrezi, c-am uitat?

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 30 2008, 02:16 PM
Post #459

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

la noi vine in fiecare marti pentru ca in restul zilelor face turul celorlalte sedii ale firmei. nu o sa fac o plangere scrisa, dar il voi anunta pe seful meu de problema si sa discute el cu ea.

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 30 2008, 02:28 PM
Post #460

Musafir

insurance (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 06:01 PM