IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Sep 30 2008, 02:53 PM
Post #461

Musafir

Noi avem un tinerel si-o tinerica la facut curat si pentru ce-s platiti chiar fac treaba ok. Dar in cladirea cealalta am avut parte numai de belele. Intr-o buna zi mi-a ajuns si mie apa la gat si am scris un e-mail de plangere facility manageritei. Si peste vreo doua zile vine un turcalete tanar nervos tare, cu aer de checker, vanturand o hartie si tot intreband din om in om de mine. Si cand ajunge in fata mea incepe sa se ratoiasca la mine ca unde n-a facut el minunat curatenie si cine ma cred eu de fac plangere la adresa lui. Si cred ca daca n-ar fi fost colegele mele prin preajma imi tragea si vreo doua peste cap. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) L-au concediat. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Sep 30 2008, 04:17 PM
Post #462

Musafir

Noi nu avem pe nimeni angajat sa faca curatenie in birou. Si se cunoaste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E un birou foarte mic si in care vin toti barbatii de pe teren cu bocancii plini de noroi si se face aici ca la camp! Cand ma mai apuca vrednicia mai dau eu cu aspiratorul si sterg birourile de praf! E foarte 'frumos' la noi, noroc ca nu prea vine multa lume in vizita!

Socrella mea e cam bolnava, sta in pat de cateva zile. I-a zis doctorita ca are infectie urinara, nu stiu cum a diagnosticat-o asa, fara sa ii ia analiza de sange sau urina. Astazi era un pic mai vioaie, dar tot nu se ridica din pat! Sper sa se faca bine curand ca socrul meu nu prea stie ce sa faca de unul singur prin casa.

+Quote Post
kalua
post Sep 30 2008, 04:22 PM
Post #463

Musafir

Multa sanatate socrellei, happy!

+Quote Post
happyCat
post Sep 30 2008, 04:24 PM
Post #464

Musafir

Senchiu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 30 2008, 04:39 PM
Post #465

Musafir

Si de la mine Happy!
Eu ma 'lupt' c-un mar mare si verde.

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 30 2008, 04:47 PM
Post #466

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Multa sanatate, Happy.

Noi avem o femeie de serviciu formidabila, harnicuta foc. Are program in fiecare zi de la 7 la 2 dupa amiaza si nu sta o secunda.

Eu ma lupt cu o migrena (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 30 2008, 05:22 PM
Post #467

Musafir

Va pup dragutelor! Se anunta o seara interesanta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
happyCat
post Sep 30 2008, 05:36 PM
Post #468

Musafir

Multumesc, fetelor!

Roxi, sa ai o seara frumoasa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 30 2008, 07:45 PM
Post #469

Musafir

Io trebuie sa traduc o lista lunga de termeni din aplicatia noastra din Engleza in Romana, pentru ca li s-a nazarit lor ca trebuie sa avem aplicatia in toate limbile globului.....si normal, noua ne-a revenit partea cu tradusul in Romana, ca sa nu mai dea bani pe traduceri si pentru asta.

Si ma impiedic de termeni gen "Workflows" pe care eu in veci pururi i-am folosit numai in engleza. Ma dau cu capu de pereti. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Am gasit pt workflows traducerea "Fluxuri de lucru", suna total aiurea, dar asa o fi.

Acu am ramas la "Account Control"

Aveti careva acces acum la un HomeBanking pe la vreo banca? Pls pls pls (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 30 2008, 08:00 PM
Post #470

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am de la doua insa sint in romana. Oricum nu sint decit termeni gen vizualizare sold, tranzactiile zilei, vizualizare extras, creere OP .

+Quote Post

152 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 05:59 PM