![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce traznai ?(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am dezvaluit la concurs.
PS: TRĂSNÁIE, trăsnăi, s.f. Faptă ieşită din comun, năstruşnică, extravagantă; năzbâtie, poznă. ♦ Idee năstruşnică; născocire ciudată |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu au impartit treaba asta mai multor persoane, Angel? You're the only one in charge? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Hai sa iti zic, au trimis mail la tot biroul din Romania, si au zis sa se ofere voluntari. Si cum le-a intrat in cap idee ca angeldust stie cel mai bine engleza de pe acolo se asteptau cumva sa ma ofer io, asa ca am zis hai...nestiind ce ma asteapta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si fata buna cum sunt, am anuntat ca o sa am si doua colege de ale mele ajutoare, numai ca ele desi sunt bine intentionate abia se descurca cu engleza al nivel conversational (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca o sa fac singura toata treaba si o sa fie 3 persoane care o sa isi asume meritul, pentru ca asa sunt io fata buna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Da nu-mi pare rau, ca sunt fete faine si ma ajuta si ele cu ce pot cand pot. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) las` ca-ti arat eu tie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am programat pe saptamana viitoare sa-mi fac operatia cu laser la ochi. Deja transpir de emotii si stres.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Scorpi, (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Eu am o zi plina azi. E zi de facturari. Pana la 17 nu ma ridic de pe scaun. Vai de spatele si de fundul meu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu e buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Fanny si Angel, mi-ati adus zambetul pe bune dis-de-dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cat despre termenii astia tehnici din engleza, am si eu probleme cu ei, dat fiind ca lucrez la o firma de climatizare. Sa vedeti la mine termeni tehnici. Sta mata-n coada! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Angelu' aseara am adormit cu laptopul in fata, asa ca nu mai fusei in stare sa dau o mana de ajutor. Sincer chiar ca nu stiu nici eu cum trebuie imbroboditi termenii aia ca sa sune bine in romana, mai ales ca nu lucrez in domeniul bancar. Oricum esti fata buna, mancat-ar mama (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Fanny, inca n-am descoperit trasnaia ta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Nu prea am dormit bine aseara cu gandul ca n-avem masina. Astia la service nu raspund. Azi dimineata am venit cu metroul si suflu ca un urs. S-a intamplat o faza draguta: o tinerica mi-a cedat locul in metrou. Am refuzat-o politicos, dar ea a insistat. Scorpi, tin pumnii! Curaj! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Scorpi multa bafta. Da' ce ai la ochi de trebuie sa te operezi? Angelule data viitoare cre' ca iti trece faza cu voluntariatul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) M-a luat si pe mine gura o data pe dinainte si am pictat peretii la gradinita, am zis ca altadata cand e vorba de voluntariat mai stau sa ma gandesc daca am timpul ala sa fac respectivele treburi sau nu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 11:11 AM |
|