![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Am fost aseara la Lumea BMW si a fost interesant si pentru mine (nu ma intereseaza masinile deloc), iar mancarea pe care ne-au servit-o dupa aceea a fost la o clasa foarte inalta (tre' urmarit bucatarul sef, pun pariu ca-n max. 5 ani primeste o stea Michelin). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Macar pt. mancare a meritat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nici mie nu-mi plac masinile nu ma intereseza motoare, cai putere, tractiune pe fata pe spate, am unul in casa care e dependent de pasiunea lui pt. masini eu sunt la polul opus, dar imi place designul la masinile frumoase, ala il admir si eu.
This post has been edited by Master of Norules: Oct 1 2008, 09:56 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu abia astept Salonul International Auto din Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Eu sunt isterica de dimineata! Isterie provocata evident. O groaza de treaba pentru care tre sa ma dau pste cap de 3 ori ca-n povesti, sa o termin. O zi buna va doresc si linistita!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa ai spor Albi!
Eu n-am chef de treaba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , desi ea cand vine pe capul meu nu ma intreaba de chef. Nici eu nu-s cu masinile. Pentru mine-i mai important sa mearga, sa fie curata si sa miroasa bine intauntru decat marca, modelul. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O alta zi de rahat din viata mea...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Aoleu, Maat, m-ai deprimat instant. Hai, capul sus, nu se poate sa fie atat de rau (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Di, cheam-o pe Bonita sa te inveseleasca. Imi pare rau.
Sa va zic o faza draguta: il intreb pe italianul cu care ma mailuiesc eu pe probleme de serviciu 'Ai petrecut noptile la firma?' si-mi raspunde 'Pentru moment, reusesc sa dorm totusi la mine acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ' (asta din cauza ca a fost o perioada destul de aglomerata cu munca, dar deja v-am mai spus de n ori si nu vreau sa va plictisesc). Happy, la mine bate soarele si stau in tricou. E f placut. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 03:29 AM |
|