IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
claudia_electra
post Oct 1 2008, 11:53 AM
Post #501

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

neataaa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 1 2008, 12:44 PM
Post #502

Musafir

Unde-am fost ieri la BMW este si locul unde se iau in primire masinile noi (poti sa ti-o comanzi la dealerul din coltul strazii, dar sa vii s-o iei de-acolo), fac astia un intreg show: te duci prima data cu liftul la etajul doi, te poti duce intr-un lounge sa bei o cafea, sa mananci, sa te faci fresh, apoi ti se face un breefing despre masina, dupa aceea se coboara pe niste scari la etajul 1, unde masina ta e iluminata, cica pun si nus tiu ce muzica. Si te sui in masina si pleci. Dar trebuie sa cobori o panta in spirala (cum sunt de obicei si in casele de parcare cu mai multe etaje). Si cica lumea vrea sa coboare mai sportiv, nu incet si cu precautie, de asta au facut banda aia mai lata, de 4m (cel mai lat BMW are 2,95m). Dar noi tot am vazut niste urme ca unii au luat o bucata de zid coborand cu masina lor nou-nouta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Va dati seama cum trebuie sa te simti cand ai dat mai mult de 50000 euro pe tabla aia cu motor si-i faci bubuta in primele secunde?

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 1 2008, 12:52 PM
Post #503

Incurabil

Member No.: 868

Salutare !
M-am intors si eu din preumblarile mele si am dat de-un virus pe calculator, asa ca asta fac de dimineata: salvez tot ce-i important si incerc sa devirusez . (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

BMW-ul is my favourite car (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , singura masina pentru care nu mi-ar parea rau sa scot 50000 euro din buzunar, asta bineinteles daca i-as avea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 1 2008, 02:02 PM
Post #504

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

sylvia, asa a zis (si facut!) sotul meu inainte sa ma cunoasca si de aia acum am platit oalele sparte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) adica nu am putut renunta la leasing decat in conditiile - evident proaste financiar - stabilite de ei.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 1 2008, 02:09 PM
Post #505

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am parat-o pe femeia de serviciu sefului meu si m-a pus sa ii fac o lista cu tot ce as vrea sa faca ea cand vine aici si sa ajunga hartia la directoarea HR (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acum sunt ff pissed off din cauza unei licitatii si m-am enervat intr-un asemenea hal incat o sa fac contestatie pana o sa castig. am zis!

+Quote Post
bulina
post Oct 1 2008, 02:23 PM
Post #506

Musafir

Paracioasa, paracioasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Guten morgen de la mine si pufuletele asta micu
A dat providenta si au oprit aerul conditionat. Acum vine cald...Nu pot sa cred...

+Quote Post
Roxana_
post Oct 1 2008, 03:18 PM
Post #507

Musafir

Chinte, sa dea Domnu' s-o castigi.
Kalua, ce povestesti tu acolo trebuie neaparat sa-i dau si alui meu sa citeasca. Ii de poveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Sunt fericita ca mi-am destupat mailu' (aveam 2 G) si-mi ajungeau mailurile cu intarziere. Am stat un pic pe bara, dar recuperez acusica.
Succes cu devirusatul Silvia!

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 1 2008, 03:23 PM
Post #508

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu n-as da atatia bani pe o masina chiar daca i-as avea, cred ca maxim 20000 as da, cu restul as face altceva. Pana la urma ai nevoie de masina ca sa te deplasezi, nu ca sa te dai mare, mie BMW mi se pare masina de fite. Asa sunt frumoase si fiabile pe masura, dar la drumurile din Romania chiar nu cred ca-s bune. Nemtii au sosele nu ca la noi de repara pe singurul drum Bucuresti-Brasov in fiecare an aproape si dupa ce ai trecut de partea cu reparatii nu la mult timp, mai dai si de gropi ca asa e modelul.
Daca stii ce virus ai atunci dai dupa numele virusului + free antivirus download la dl. Google si ar trebui sa-ti gaseasca un antivirus sa-ti distruga virusul, desi de multe ori mai sanatos e sa-ti formatezi, reinstalezi sistemul de operare.

This post has been edited by Master of Norules: Oct 1 2008, 03:27 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 1 2008, 03:40 PM
Post #509

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu am traume legate de bmw-uri, sa am bani si nu mi-as cumpara un bmw. si daca ar fi sa aleg intre doi tipi identici, unul cu bmw si altul cu logan, m-as duce cu ala de conduce logan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 1 2008, 03:47 PM
Post #510

Musafir

Ar trebui sa ma fac si eu paracioasa, dar cred ca am sa incerc sa vorbesc prima data cu paratul si tot asa precum chinte, sa-i scriu o lista fix cu asteptarile mele. Iar am probleme cu magazia. Dar acum a ajuns la departamentul care-i responsabil pentru chestiile mele un fost sef de la Inbound, cica n-au stiut unde sa-l bage si iaca, m-am pricopsit eu cu el. Si eu sunt dependenta de oamenii mei din magazie, e foarte important sa faca treaba buna. Saracul asta, e chinez, cica-i harnic el de felul ei, dar trimite tot felul de instiintari importante la alte firme ale concernului in loc sa mi le trimita mie, clientii tipa dupa notele de credit si eu habar n-am unde-i problema.
Nu va mai spun ca luna trecuta a trimis o lista luuuuunga de tot cu niste chestii, eu era sa cad pe spate cand am vazut cat e de lunga, a pus toate firmele concernului in aceeasi lista. Si n-aveam niciun criteriu dupa ce as fi putut-o sorta. I-am trimis-o inapoi si i-am zis ca vreau numai belelele mele, ciuciu raspuns. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th August 2025 - 03:29 AM