![]() ![]() |
Oct 1 2008, 09:00 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
A-necput meciu! Hai Clujuuuuuuuuu!
|
|
|
|
Oct 1 2008, 09:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Buna seara si de la mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si io tot cu una din zilele alea in care iti vine sa pleci in munti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si de parca nu era de ajuns ca am plecat la 7 de la munca, mai era si o coloana de vreo 7 km din cauza unui accident. o ora juma am facut pana acasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si acum am ajuns, am facut un dusulet, si tre sa plec la ziua unui coleg. Da si el o bere.. Va pupacesc iubitele mele, si daca nu apuc sa mai intru in seara asta va spun de pe acum Goodnight eladies wherever u are!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| Lexie |
Oct 1 2008, 09:04 PM
|
|
Musafir |
Paii, Scorpi, am 21 de ani si da, port ochelari si nu din placere, normal. Reteta pentru ochelari am avut de la 17-18 ani insa nu i-am prea purtat atunci, dioptria era mai mica la stangul si a crescut. Am avut dureri de cap zilnice din cauza faptului ca nu i-am purtat asa ca de 6 luni ii port full-time si nu mai am nici o problema iar dioprtia a ramas constanta de atunci. Insa nu-mi place sa stau cu ei pe nas, aluneca, in plus am probleme cu soarele si heliomatul nu a rezolvat asta si vreau sa scap de ochelari si gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aici costa 550 euro/ ochi si s-ar putea sa obtin si un discount, lucru care ma incanta. Chinte, nu-i bisturiu, e laser (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Iti dai seama ca nici eu nu as purta ochelari la dioprie asa mica daca nu as fi avut dureri de cap. Eu as face operatia la un singur ochi pentru ca stiam si eu ca in urma operatiei se lasa 0,25. Aici costa 550 euro/ ochi si s-ar putea sa obtin si un discount, lucru care ma incanta. |
|
|
|
Oct 1 2008, 09:08 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Luv iu albi!
KARY, CE MAI FACI? |
|
|
|
Oct 1 2008, 09:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Luv u to!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Da chiar! Oare Kary a noastra ce mai face?? Inoata intr-o mare de iubire (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am fugit!!! |
|
|
|
Oct 1 2008, 09:20 PM
|
|
|
Am vazut-o pe aici...
|
|
|
|
| angeldust |
Oct 1 2008, 09:58 PM
|
|
Musafir |
Ma uit si io la meci in amintirea vremurile demult apuse. Ca primu meu barbat (daca il pot numi asa pe imbecil) a lasat CFR Cluj sa se transfere la CSM Resita care era in divizia A pe atunci si avea tot felul de vise erotice cum o sa ajunga el sa joace la Chelsea. Of corz ca in scurt timp a devenit un fotbalist ratat ca ii placeau mult mai mult beutura si muierile. Si acu ma gandesc ca se uita la meciul asta si isi roade negrul de sub unghii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Oct 1 2008, 10:10 PM
|
|
Musafir |
Esti criminala, Angelusa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Oct 1 2008, 10:17 PM
|
|
Musafir |
Ce-aveti bre' cu mine?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu va citesc in liniste cu atentie. Mi-e frica ca o sa primesc o veste proasta zilele astea dar nu am nicio putere sa schimb ceva...
Albi, asa'i inot intr-o mare de dragoste...Pe planul asta stau foarte bine sa nu ma deochi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu din cauza de nepurtat ochelari m-am pricopsit cu un tic nervos la ochi atunci cand sunt obosita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Oct 1 2008, 10:35 PM
|
|
Musafir |
CFR! CFR!!! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
(IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 10:02 PM |
|
|