![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Si io am chef de munca azi, dupa ce ieri am cam tras chiulul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Sunt bucuroasa ca ne-am rezolvat masina si am gasit o ruta spre serviciu pe care facem 30 de min. Astazi am de mediat un conflict si sper sa reusesc sa nu 'intep' prea tare cu vorbele, dar fata cu pricina o merita cu varf si-ndesat. Somn usor Fanta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! Gloriana, sa-ti fie de bine! Uite d-aia nu fac eu dulciuri in casa, ca ma simt obligata sa le termin. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Pe mine ma paste o mini-raceala si m-am trezit fara chef de munca dupa vacanta pe care am avut-o in mijlocul saptamanii. Ma consolez insa cu gandul ca maine-i vineri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu am cheeefff aziii, nu am chef azziiii, nuuuu am chef de nimiiiiiccc! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Si eu cu cheful cam subtire. S-a deschis ceva targ de haine la noi la Sala Sportului azi, da' n-am avut chef sa ma duc pana acolo, poate maine dimineata ca daca ma duc acolo cu fiica-mea ma face cu nervi. Tre' sa-mi iau niste blugi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
E abia ora 12 si eu deja sunt satula de munca. Imi vine sa vomit. Io am o chestie f interesanta dar nasoala pt mine : daca fac ceva ce nu imi place, sau sunt intr-o situatie care nu mi se pare mie ok mi se face rau fizic in sensul ca imi vine sa vomit. Fara gluma (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Constiinta mea e strans legata de stomac se pare, nu imi explic de ce.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata
Fetelor eu cred ca e de vina toamna asta ca ne plangem toate , nu mai incep si eu ca n are rost vreau sa am o atitudine pozitiva dar nu mi iese deloc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , citisem chiar ieri un articol cum ca nu ne face bine sa ne gandim la ce ne roade de aici se nasc bolile si nu mai vb de starea psihica, Eu sunt o ipohondra fara vindecare, m am trezit ca ma doare un rinichi nu tot timpul dar il simt si acum am in cap daca am pietre la rinichi , precizez ca mi a fost cam frig noaptea asta de aia. Angel eu nu pot dormi noaptea daca fac ceva ce nu mi place am insomnii, palpitatii , e pe baza nervoasa ca vomiti. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Anhjel, ma crezi sau nu, am aceeasi reactie fizica : si eu vomit fix ca tine in momentul in care nu pot accepta o situatie, oricare ar fi aceea.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Buna, fetele!
Va multumesc tuturor celor care m-ati sfatuit in legatura cu interviul si cu salariul. Am fost la un interviu de doi lei: cand am ajuns acolo am constatat ca nu era ceea ce speram eu si incepusera sa imi puna si niste intrebari stupide gen cum il cheama pe tatal tau si ce meserie are. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) M-au mai sunat de la o alta firma pentru ceva ce pare promitator, acum astept un raspuns. M-am saturat sa tot depun cv-uri pentru un anumit job si sa ma sune pentru orice altceva. Ma bucur ca a scos si soarele un pic capul azi! De Walpu mai stiti ceva? Nu am mai vazut-o de mult pe aici... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Maat, nu am gasit nasturei. Avea marimea dar nu avea culoarea.
Mai caut. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mititika, keep looking si urmareste-ti si instinctul, o sa simti tu unde-i bine si unde nu. Da-mi un privat cu ce te intereseaza, eventual cv-ul, daca esti din Bucuresti, si daca aud ceva, te recomand (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iti tin pumnii!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 06:11 PM |
|