IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Oct 2 2008, 12:51 PM
Post #551

Musafir

Ma bucur sa aud ca nu sunt io singura cu stari de voma din orice kkt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica nu ma bucur, nah, dar credeam ca sunt eu ciudata.

Mitik, uite trimite-i cv-u lui Lexie si oricui crezi tu ca te poate ajuta. Prin cunoscuti gasesti cel mai usor ceva convenabil (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 2 2008, 12:53 PM
Post #552

Musafir

Si eu am o stare naspa cand fac ceva ce nu-mi place...si evident ca viteza e mai redusa.
Tocmai am primit un mail ca exact cand trebuie sa plec eu la Paris vine si sefu' al mare incoa'...si evident are treaba si cu mine. Numai ca mi-a placut c-a fost intelegator si mi-a zis sa las materialele si pot discuta si in lipsa mea.
Mititik, sunt multi neseriosi pe piata muncii, dar nu-ti pierde speranta.

+Quote Post
albinuza
post Oct 2 2008, 01:02 PM
Post #553

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Nu pot sa gandesc! Mi.e sooomn!!!
Daca rezist azi pana la 6 sunt cineva...
Ma duc sa mai bag o cafea ca nu se mai poate asa! Cred ca am nevoie de cofeina in stare pura.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 2 2008, 01:57 PM
Post #554

Musafir

Te acompaniez la somn Albi, sau fiole de cafeina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )...Dam vina pe toamna si frig ca nu pricep ce-i cu oboseala asta continua.
Ma-mbucurez la gandul ca s-apropie weekendul ...
Pana si laptopul meu s-a asteniat cu toamna asta si se supraincalzeste daca-l las in hibernate...sau sunt eu too hot si se fastaceste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 2 2008, 02:18 PM
Post #555

Musafir

La noi e soare si bine. Merge sa porti tricou cu maneca scurta.
Eu am bagat o cioco Lion de nervi. Constat cu surprindere ca sunt tare sensibila si pun asta pe seama sarcinii; asta-i explicatia pe care o gasesc. A fost suficient sa particip la o mediere si sa mai primesc un mail ca sa ma indispun. Trebuie sa mai lucrez un pic la psihicu' meu, c-am prea multe pe cap si nu vreau sa dau chix.

+Quote Post
happyCat
post Oct 2 2008, 02:31 PM
Post #556

Musafir

Hello.

Aici iara e frigut, dar soare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am fost la socrella acasa si le-am facut o oala de supa de linte, a iesit asa de buna, a mancat toata lumea si eu sunt happy. Si ea se simte mai bine.

Diseara merg la film cu gagicile, o sa vedem 'The Women', oare asa ii zice? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 2 2008, 02:53 PM
Post #557

Musafir

Daca e ala cu Meg Ryan si Annette Bening + Eva Mendez, da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Distractie faina cu fetele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu as vrea sa vad Burn After Reading si Vicky Cristina Barcelona (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 2 2008, 03:29 PM
Post #558

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Hello, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Oct 2 2008, 03:34 PM
Post #559

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Servus Pink!
Care mai e viata ta? Esti bine?

+Quote Post
Bia
post Oct 2 2008, 03:40 PM
Post #560

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Da, foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe acasa, acum. Trebuia sa merg la dentist astazi dar am anulat. Cam atat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va anunt daca se intampla ceva nou in viata mea... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 06:07 PM