![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci pentru lamurire Fanny, am tot auzit prin jur de fotbal si UEFA si ma gandeam ca cine stie ce meci important a fost azi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
As vrea si eu o bucatica (macar mica) de vara, plaja si soare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si sefii mei merg in Germany intre 6 si 8 octombrie, la ExpoReal si probabil vor profita si de Oktoberfest.
Eu nu's prea grozav, a trebuit sa stau pana la 19:30 la work pentru ca s-au ivit o groaza de chestii pe final, in plus m-am enervat ca facem niste chestii de-a-ndoaselea in loc sa fim practici si tot asa. In plus ma ustura in gat si tusesc si nu-mi place nici treaba asta deloc. Dar deh, nu-i bai, maine-i o alta zi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Neatza !
Pentru cunoscatoare: De ce-i asa de renumit Oktoberfestul ? Ce se-ntampla cu ocazia asta in afara de faptul ca se bea multa bere (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Vreau si eu o bere. Azi am o stare de plans (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Are cineva un pistol de imprumut? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Eu sunt suparata pentru ca mi-au oprit netul. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) acasa. Azi sunt odihnita! Aseara am adormit pe la 11 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna pasarici!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata, e vineri! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce vesela esti tu mai bazaila (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu mi-am uitat ochelarii acasa si nu vad mai nimic. Mare efort trebuie sa mai fac sa va citesc... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce-ai patit Teo? Doar de benoacle te plangi?
|
|
|
![]()
|
|
Nu. Si de par, de pantofi, de faptul ca nu pot ajunge undeva unde imi doresc sa plec azi...
Am o zi naspa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Nici eu nu m-am trezit bine, mi-e somn de pic, ma ustura ochii si vreau acasa, in pat. Diseara ma duc la soacra-mea la tara, maine avem pomana de 9 saptamani. Nici nu vreau sa ma gandesc cata munca ma asteapta si cat frig o sa iau. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 03:58 PM |
|