![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Eu ma bucur ca-i vineri, dar n-am chef de treaba deocamdata. E prea devreme.
Szi, te compatimesc, dar n-ai ce face. Teo, pai te descurci toata ziua fara ochelari? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu am de ales (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ce sa fac daca sunt imprastiata azi...Suport consecintele. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello! Eu trec dintr-o perioada agitata in alta. Zilele astea, cand o sa-mi fac ceva vreme, o sa va povestesc. Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia asteptam, walpu! Sa stii ca si eu iti duc dorul!
Sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii sa iesi bine de tot din agitaturile browniene! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si-am taiat-o la Oktoberfest. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Eu trag cu gatul asta, tot ustura, tot sacaie, tot tusesc (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Azi noapte m-am trezit pe la 2:30 ca tot inghiteam si parca simteam ca am ceva in gat si nu mai puteam sa respir si visam numai tampenii, a fost tare aiurea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In rest, ma simt bine si am si un pic de chef de treaba, insa numai un pic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lexie, sa iti inchini perna inainte de culcare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nici mie nu mi-a trecut raceala dadea semne ca imi trece si m-am culcat pe o ureche si n-am mai luat naturistele mele si ma apucat din noua asta la capitolul plangeri.
Zisesem eu ca eram cam in indoita de doamna educatoare, ca li se schimbase la gradi, ieri am fost la sedinta cu parintii, e o draguta stie sa se muleze pe copii isi pune mintea cu ei, fiica-mii ii place asa ca prima impresie de multe ori e inselatoare. Oricum am zis sa-i dau credit femeii ca e noua vedem pe parcus ce o fi. Wapu se aude de bine la mine in zona (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca cu toata agitatura sper ca lucrurile sa se aranjeze favorabil pentru tine. Eu de la gradi am plecat la cumparaturi de mancare si am ajuns pe la 11 acasa, am pus de o supa si imediat tre' s-o tulesc la gradi. Lexie odihneste-te mai mult, oi fi stresata si atunci asta se reflecta si in somn. Szi imbraca-te cat mai gros posibil, poate nu te ia asa tare frigul. Pe mine ma enerveaza, sa nu-mi sariti in cap -eu zic doar parerea mea- pomenile astea la ortodocsi mi se pare ca sunt prea exagerate. Mama era reformata, asa de simplu era totul la ei. This post has been edited by Master of Norules: Oct 3 2008, 11:02 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Salutari si de la mine!
Eu sunt pe picior de plecare, cu bagajele la usa.... in perioada urmatoare nu o sa mai pot intra, caci o sa mai dureze pana o sa mi se dea drumul la net. Zile bune sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Fetele racite, luati vitamina C cu propolis si mai cereti la farmacie un spray tot cu propolis pentru gat (nu mai stiu exact cum se numeste, dar este extraordinar). Mie mi-a trecut in 3 zile raceala doar cu astea si cu coldrex la pliculet.
Trebuie sa ma apuc sa fac curat prin casa, ca alta activitate nu am azi. Apoi bag un film cu dragutul de Ralph Fiennes. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Lexie, iti trimit un mesaj privat acum! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nici eu nu sunt adepta pomenilor, dar asta este, daca asa trebuie, le facem.
Mi-e din ce in ce mai rau, cred ca fac temperatura (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) LE: m-am certat iar cu nevrozata de fosta sefa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Doamne, cat m-am putut enerva! M-a sunat sa ma intrebe de o comanda de care m-am ocupat eu si m-a chemat in birou la ea. Am inchis si m-am dus. Cand am ajuns acolo face: De ce inchizi telefonul cand vorbesc cu tine? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cum Doamna, zic eu, cum era sa vin daca nu inchideam telefonul??? Nu m-ati chemat dumneavoastra? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 02:08 PM |
|