![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, bafta!
Ce-as mai vrea si eu sa ma distrez ca-n facultate, dar parca m-am babit. Acum cand mai merg prin cluburi, ba mi se pare ca-i prea mult fum, ba nu-mi place muzica. Pofta buna Kalua! Di, nu te-ai mai dus la homeopat? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
S-a aminat pentru miine. Teoretic.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Sa fie cum astepti tu Kary!
Si eu la fel cu cluburile, nu-mi gasesc locul pe acolo. Maat cum te simti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici prea+prea, nici foarte-foarte... tu cum mai esti cu mina? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
MoN..dragoste am deja nu ma plang...cred ca cel mai mult acum as vrea sa pleca asa vreo luna prin lume..in colturi exotice, pe varfuri de munte..in orase istorice..peste tot...cred ca am chef de duca si nu ma duc nicaieri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fanta, capul sus! Te rog sa fii vesela, sarmanta, frumoasa si desteapta ca de obicei! Nu primim reclamatii! (IMG:style_emoticons/default/love.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Kalua, nu mai plec in Tailanda, am amanat vacanta pentru anul viitor, in primavara sau toamna. In schimb plec in Egipt in noiembrie, la rapitori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Plec cu doua fete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu stiu unde anume inca, hotarasc celelalte ca eu am treaba, sunt pana in gat cu jobul. Eu in weekend ma duc pe munte iarasi, de data asta cred ca dorm la cort.N-am mai dormit la cort de cand aveam 19 ani, oare o sa-mi placa? Sper ca da. Pup. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fie ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nici eu nu prea sunt cu noptile pierdute prin cubluri, sambata noaptea a fost prima noapte petrecuta in discoteci dupa mai bine de ceva luni (multe luni, nici nu-mi amintesc bine cate). Imi place mai mult sa vizitez locuri, sa ma plimb, sa ies la un restaurant sau un film bun, sa ies cu prietenii la un gratar ...Dar din cand in cand ma apuca si cheful de dansuit si petrecut (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si apoi, trebuia si eu sa vad cum se distreaza Milano sambata noaptea... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica-mea si-a comandat un puzzle cu o mie de bucati, cu pisici
(IMG:http://images.buch.de/images-adb/bb/24/bb24097c-8920-4753-baaf-6e77ae54ae1f.jpg) lotte, cred c-ai citit, din aprilie pana-n sfarsitul lui octombrie e sezonul ploios la ei. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana, ala micu e nou in pepiniera. Mai am un tigrusor alb primit de la sefu d-al de balangane capul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tare mi-e teama ca Angelita a clacat sub presiunea damfului de bere furisat prin dantelaria unei barfe subtiri in fum de tigara... I feel for you (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, ce fain!!! mie puzzle imi inspira gura sobei, castane coapte, vin fiert... Cel mai mare facut a fost de 5000 bucati... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bulina: Sep 23 2008, 07:59 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:49 AM |
|