IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Oct 3 2008, 05:06 PM
Post #601

Musafir

Cleo la cat mai multi ani fericiti (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Roxa calatorie frumoasa si vacanta placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si sa vii cu poze!
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 3 2008, 05:30 PM
Post #602

Musafir

Cleo, ce frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Kary, mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Chiar ma intrebam unde plec cand am citit urarea ta. Ma duc pentru un amarat de curs ce tine o zi, dar trebuie sa pierd 3 de fapt din cauza de avioane. Am de gand sa chiulesc o ora de la curs si sa dau fuguta la Zara sa-mi iau o rochie de seara cum am vazut eu pe o tipa, dar era adusa din Spania (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
albinuza
post Oct 3 2008, 06:29 PM
Post #603

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
Eu am bagat ca migul azi. Asa o sa bag si maine, si in seara asta, s.a.m.d.
Partea nasoala e ca nici nu am internet acasa, si cred ca o sa mor weekendul asta.
Eu oare cand plec de la munca? Doar ca sa pot sa continui acasa. Nudin alte motive... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O seara cat mai buna iubitele!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Oct 3 2008, 06:32 PM
Post #604

Musafir

Roxa, profita de plimbarea asta chiar daca o faci cu scop profesional. Si intre un avion si altul plimba-te prin magazinele din aeroporturi. Bebe mic se plimba deja cu avionul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
gloriana
post Oct 3 2008, 07:06 PM
Post #605

Musafir

Roxi, esti originara din Buzau? Eu sunt din Buzau.

+Quote Post
albinuza
post Oct 3 2008, 07:10 PM
Post #606

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Kary, vazusi ca esti nascuta in dec. Capricoarna lu mama capricoarna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si pe 27. Eu sunt pe 30 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si da, sunt inca la munca. Si se preconizeaza ca mai stau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 3 2008, 08:24 PM
Post #607

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Multi ani fericiti impreuna, va doresc, Cleo! Eu de azi intr-o luna mai intineresc un pic. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 3 2008, 08:44 PM
Post #608

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La multi ani fericiti, cu liniste, Cleolica!

Iaca, asta e pentru Teocris:

- Vin la noi la Medgidia
<object width="440" height="41"><param name="movie" value="http://www.trilulilu.ro/embed/flash.php?type=audio&hash=a15bdf2d634b77&userid=cuoreblu50&src=hi5"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.trilulilu.ro/embed/flash.php?type=audio&hash=a15bdf2d634b77&userid=cuoreblu50&src=hi5" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" width="440" height="41"></embed></object>

+Quote Post
Bia
post Oct 3 2008, 09:59 PM
Post #609

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

La multi ani, Cleo!
Buna seara, fetelor!
Albi, si eu tot pe 27 decembrie sunt! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Oct 3 2008, 10:14 PM
Post #610

Musafir

Seara buna

Eu il astept pe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , e pe drum...Ceva ce-mi place la Italia este ca este plina de autostrazi si 250 km ii faci in 2h...In Romania de la Bucuresti la Galati desi sunt circa 220 km faci in jur de 4 h (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mda stiu nici mie nu-mi plac relatiile la distanta dar ce sa-i faci daca inca simt ca e prea cruda relatia pentru a ma muta la Milano (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dupa doua luni desi simt ca sunt iubita si fericita parca ar fi un pas prea urias mutatul impreuna. Deocamdata mi-e bine asa, timpul va decide si restul... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Pink eu stiam ca suntem in aceeasi zi...Nu uit mesajul de ziua mea...2 Pink, aceeasi zi cu nume de Sfant Stefan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Doar ca tu esti olecutica mai mica.

Iar observ ca Sweet este absenta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sunt sigura ca si ea ar fi avut o intrebare pentru Vesta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 12:26 PM