![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata. Eu am o nunta cica (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Si un chef nebuuun (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Albinuta am eu o vara super de treaba la Iasi e pe 31 dec.
Have fun Rozy si daca n-ai chef si nu-i musai poti sa nu te duci si gata. Am venit de la tuns rasuflu usurata, m-a tuns bine imi place, tot la tipa asta ma duc cand imi mai creste, am gasit in sfarsit o tipa care ma tunde cum vreau eu.Yes. Zilele urmatoare ma samponez mi-a venit asa un chef de schimbat ceva si imi schimb culoarea la par. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma tulesc si eu cu copilul in parc. O zi faina sa aveti. Cleolica chiar ca sunteti 2 zane bune, am vazut pozele si mi s-a facut o pofta de kurtos, poate oi mai incerca o data varianta cu sticla. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
hai ca mai am juma de ora si ma uschesc acasa.
Hai sa va zic de azi dimineata. Aseara am uitat sa o anunt pe colega ca noi plecam mai tarziu la munca si s.a trezit ca de obicei. My bad! Si ce credeti ca s-a gandit ea sa faca daca tot e devreme? Niste cartofi pai cu oua ochiuri si o supita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si cand am intrat in bucatarie ziceai ca-s la restaurant. Si ea..ee m-am gandit sa-ti fac o supita... Mie?? De ce??? Evident ca e plina cu cartofi si paste, si eu nu-mi permit sa pap asa ceva.... Eu inteleg ca ea vrea sa fie dragalasa, da nu poate sa faca mancare pentru ea??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai fac un desen si gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oiseau, ce nunta maica? Stii ca nu am net acasa da? Pup oiseau mic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
E nunta lu' Constantin. A fost el odata pe la noi, unul pletos, nush daca mai tii minte. Eu zic sa apreciezi gestul femeii, n-avea ea de unde sa stie ca tu tii regim
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Atentiune, atentiune- TREBE SA FACEM UN UPGRADE NEAPARAT A LUAT-O RAZNA FIRUMUL! SHIT!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai si cum se face asta?
Da in ce sens a luat-o razna? Pai io apreciez, dar totusi, de ce imi face mie mancare? Par neajutorata? Se crede mama? Mie nu imi place sa se bage asa, sa ma organizeze. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scurt, am fost vreo 2 saptamani plecata, mai intai la Cluj unde trebuia sa vorbesc cu presedinta Irlandei care a vizitat facultatea mea si a vorbit cu cei de la masteratul de studii irlandeze pe care l-am terminat si eu. Mi-a intarziat cu 10 min trenul si SPPistii nu m-au lasat sa intru- m-am certat cu ei si m-au dat afara de 3 ori desi eram pe lista oficiala, prin urmare am facut Tm-Cj degeaba. De acolo am plecat la Bucuresti la un training la o firma internationala de limbi straine la care fusesem acceptata in urma unui interviu extins si unui test de engleza dintre cele mai stufoase din cate am vazut la viata mea. Am lucrat in fiecare zi de la 9 la 5 de m-a stors de energie, partea nasoala au fost temele acasa pe a doua zi care m-au impiedicat sa am si eu un pic de timp poate sa ma vad si cu voi. In afara de o ora pauza de masa am mancat toata ziua caju crud ca nici n-am avut timp sa mai merg sa mananc. Am revenit de 2 zile, cu toata scoala la care sunt in cap ca am lipsit atata, deja sunt in razboi nuclear cu ei. Acum nu pot renunta inca pt ca nu o sa am decat cateva ore la firma de care va pomeneam si daca merg bine e promitator. Tre sa fiu rabdatoare.
Intre timp cei mici de la scoala mi-au zis ca o profa le-a spus ca ei n-au mama, pt ca eu sunt mai mult la alta scoala, fapt ce m-a infuriat rau de tot. Azi e un concurs cu 3000 de ratuste de plastic varsate in Bega, fiecare cu un nr pe ele corespunzand unui bilet. Care ratusca ajunge prima la nushce pod proprietarul castiga 1000 euro. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
DIN PAGINA DE INDEX A FORUMULUI UITA-TE SI AI SA VEZI; ARATA NUMELE userilor unele bold altele nu, complect aiurea! shit! o zi jumate pierduta!
Shit, pare ca am resuit sa repar. Insa tot trebe update, trec botii! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Walpu, mai respira oleaca si mananca mai consistent! Mai ales acum, cand incerci sa imbini doua servicii nu-ti poti permite sa lesini de surmenare sau inanitie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ai si tu ratusca pe Bega? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Walpule, ia niste vitamine si incearca sa dormi cat mai mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte misto faza cu ratustele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Di, ma bucur ca ai rezolvat cu forumul. Albi, n-o lua in nume de rau. Inventeaza si tu o scuza sa nu mananci: dieta, etc. Poate ca ea se simte bine daca face de mancare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 10:27 AM |
|