![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Stau cu laptopul in brate ca sufla aer cald si imi face bine la burtica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E prima zi de ciclu di doareeee... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Tu? Am vazut ca ai rezolvat cu forumul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
nu e e rezolvat; trec botii de captcha si tre sa fac munca ne negru...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Frumoasa toamna prin padure. Si azi ploua cu galeata si e inorat, adio soare azi cred.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015624.jpg) (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015626.jpg) (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015622.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
As fugi si eu in padure (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by rozy: Oct 5 2008, 08:43 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel 'pasula' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de la pasuzly(ka) pesemne la noi se spune si 'fasui' de la `fuszulyka` (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (dar mai departe nu va mai spun la ce se foloseste .... e XXX ) sint ametita de la atata munca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) m-am culcat o ora m-am trezit si mai ametita Fasui se spune la olteni din cate stiu io, la noi in ardeal nu am auzit decat pasula (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rox, pai am probleme si cu stomacul si cu ficatul, merg mana in mana! Pesemne de la cate alcoale am ingurgitat la viata mea mi-am distrus tot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si sunt si sensibila din cale afara. Acum nu am mai baut alcool din ianuarie, nu imi vine nici mie sa cred. MON, ce frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu', ai fost de curand la o ecografie abdominala? Ar trebui sa te inspectezi. Stiu un caz cu ficat distrus din cauza alcoolului.
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Cleo, bine ca-mi spuneti voi regionalismele ca eu nu prea le stiu. Bunicii mei sunt din Teleorman si acolo se spune normal. Frumoasa toamna din pozele tale MoN. Azi trebuie sa sortez cartile cumnata-mii si sa i le trimit prin cineva in State. Ma bucur ca-mi mai fac si eu loc in biblioteca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Di, putem sa te ajutam cu ceva? Hai ca eu m-am hotarat sa-i dau incolo de francezi weekendul asta. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata
Ce poze frumoase, (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ieri a fost frumos dar acum e frig si ploua si la mine. Eu fasolea o fierb apoi o strecor pun sare si ulei de masline, marar, amestec si o servesc cu salata de rosi si castraveti. Cu afumatura e si mai bun dar mai cu grija ca eu is cu fierea o am cam lenesa, pana acum am crezut ca ficatul e de vina. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) azi nu stiu ce fac lenevesc probabil (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Bia, sora mea de suferinta, deci asta e remediul? Trebuie sa-mi iau lap acus (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Diana, toata noaptea te-am visat. Trebuie sa ne intalnim (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si ce faceam in visul tau?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tampesc de nervi! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am fost in Piata Vietii in cautare de bluze, am degerat de frig si ma dor urechile si normal ca nu am gasit NIMIC! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu stiu unde naiba sa imi mai caut si ce sa fac, sapt viitoare e ziua mea deci probabil n=o sa pot merge la Szeged, eventual peste 2 sapt (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 08:16 AM |
|