IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Oct 5 2008, 10:17 PM
Post #681

Musafir

Seara buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Eu am avut un week end simtit din plin de vineri pana acum...Imi pare rau sa aud ca unele dintre voi aveti probleme, suparari si oboseli...Mie in prezent profesional imi merge nasol dar sincer sunt atat de fericita ca imi merge bine in dragoste incat evit sa am ganduri negre. Eu stiu ca speranta moare ultima si ca daca esti optimist atragi energie pozitiva astfel incat sa ai multe dimineti senine. In plus stresul si oboseala psihica distrug sanatatea asa ca eu raman tot la '' pinkul '' meu sufletesc.

Timpul zboara pentru mine in perioada asta cu viteza luminii. Nu stiu daca sa plang sau sa rad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Diana, pup la Ara din partea mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper ca nu are nimic grav.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Oct 5 2008, 11:09 PM
Post #682

Musafir

Maine-i luni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) E asa urat sa te trezesti pe ploaie si in bezna sa pleci la serviciu (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) . Curaj, curaaaj!

Noapte buna fetele!

+Quote Post
kalua
post Oct 6 2008, 12:16 AM
Post #683

Musafir

Haolica, chiar, ce-i cu Ara?

Aici n-am auzit de emisiune dintr-asta, dar este alta: taran isi cauta sotie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca taranii is mai persecutati, saracii, nu-i prea vor multe (cine vrea de buna voie sa se scoale cu noaptea-n cap, sa se culce odata cu gainile, sa raneasca grajdul si sa n-aiba concediu?), asa ca-i ajuta televiziunea. Au fost cateva sezoane si am vazut zilele astea reclama la urmatorul. Eu m-am uitat la un singur episod si nu mi s-a parut nici penibil, dar nici interesant. Dar unele de la mine de la serviciu stiau toti taranii si toate pretendentele pe nume. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie mi-e dor de-un film bun, dar n-am timp de-asa ceva. Poate la sfarsitul de saptamana urmator.

+Quote Post
Diana.
post Oct 6 2008, 12:32 AM
Post #684

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dl Maat a plecat la birou si eu am ramas cu fetele acasa; Ara a vomat de trei ori a treia oara am sunat la dl Maat sa se infiinteze urgent acasa ca eu plec in 5 minute cu Ara la doctor... a venit si am fost amindoi- nu inainte de a-i face eu capul caldendar!
Pus ecograf: ficatul si splina mari cit China. Donsoara a halit ceva de pe-afara... A intepat-o. De trei ori. Mai mergem si miine.
Nu mai are voie bobite, in seara asta i-am facut supa de pui cu orez si a mincat si morcovul, si telina, si orez, si zeama, si carnita...
Oricum m-a bagat in toate bolile catelusa asta si desi nu-i favorita mea, am crezut ca fac infarct!
Si pentru ca pina o venit el parea ca isi revenise, nu voia sa mergem! I-am facut teorie:" Da` daca are totusi ceva si o pateste, ai sa mai pot dormi noaptea? Ai s aoti se te uiti la tine in oglinda?!" drept pentru care de cind am venit de la doctor a fost numai lapte si miere... Doctorita mi-a zis ca de unde am stiut ca nu e ok. I-am zis sa simt. Pur si simplu eu imi simt animalutele cind sint bolnave chiar daca nu par... nu e prima data.

+Quote Post
kalua
post Oct 6 2008, 12:37 AM
Post #685

Musafir

Slava Domnului ca v-ati dus si ca totul e inspre bine acum!

+Quote Post
Diana.
post Oct 6 2008, 12:40 AM
Post #686

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Kari, eu de cind am pierdut-o pe biata Judicuta sint nebuna. Nu mai suport nici gindul ca li s-ar putea intimpla ceva... Cred ca mor si eu o data cu ele.

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 6 2008, 07:50 AM
Post #687

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

QUOTE(angeldust @ Oct 5 2008, 08:34 PM) *
ma uit la prostia aia de emisiune de pe Euforia cu inelul cu diamant (pe scurt pt cine nu stie : vine un bogatan burlac, 20 de femei se aliniaza la preselectie si trec prin tot felul de probe si el alege cui ii da inelul cu diaman (pe care evident toate o sa il vanda si el nu se casatoreste pana la urma cu niciuna ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
M-am mai uitat din cand in cand ca mi se pare asa amuzanto-ridicol, numa bun de duminica.
Milionarul de acum e tipul ala care are neogenul. Si vroiam sa zic ca om mai insipid ca asta nu am mai vazut demult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Arata si ca pixu, nu are sharm si pare de-a dreptu prostalau

Partea funny e ca participa si Magda lui Tolea la preselectie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This should be funny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neata. Angel, te iei de fostul meu sef? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Maat, insanatosire grabnica Arei! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 6 2008, 08:15 AM
Post #688

Musafir

Haaoles Szi ala e fostul tau sef? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io nuj, da mie omu ala nici inteligent nu mi se pare macar (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Poate are trac de scena, ca e f timid am observat, dar totusi ...

+Quote Post
Teocris
post Oct 6 2008, 08:19 AM
Post #689

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Diana, pup botic mic de catel bolnavior.
Buna dimineata!

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 6 2008, 08:20 AM
Post #690

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Ziua buna !
Deci, se confirma inca o data "virtutile" sefilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La noi e toamna in toata regula, ploua si e innorat. Trebuia sa m-apuc azi de repararea balconului pe exterior, m-a sunat meseriasul dar am amanat-o pe miercuri cu vremea asta.
Zi grea la munca, cu 2 audituri, din care unul la o firma de constructii. Iar ajung deseara acasa cu creierii bucatele.
S-aveti spor !

+Quote Post

152 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 04:00 AM