![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata! S-aveti mult spor la munca!
Multa sanatate Arei, Di! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si de la mine!
Multa sanatate Arei, Di! Fanta, sper sa fii mai bine! Angelu' mie mi se pare o emisiune idioata aia. Am vazut si eu un pic din prima editie. Nu inteleg de ce trebuie sa se injoseasca fetele in halul ala. Era o tanti, medic estetician, care le critica ba ca n-au sani, ba c-au celulita....de parca ea era perfecta domne. E luni si n-am nici un chef de treaba (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mie mi se pare o injosire si pentru cel care trebuie sa isi aleaga nevasta ca la piata. Parca e un targ de vite (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Diana bine ca i-a trecut Arei o data ce a vomitat tot ce nu era OK isi revenea probabil si fara doctor, da' mai bine ca ai dus-o i-ai scurtat starea aia nasoala. Si noi am avut caine si mai manca si al nostru nazdravanii de pe afara mai pateam si noi asa, da' vomita o data ii dadeam orez fiert sau supa dupa si ii trecea. Tre' sa fii cu ochii dupa ei tot timpul cand ii scoti afara ca imediat o comit daca nu esti atent si vad ceva interesant de halit. Al meu sot ii scoatea cateodata prostiile din gura, era pasnic si nu prea riposta.
Spor la treburi Silvia las ca trece cumva. Pai daca e timid de aia a ajuns la TV. Eu nici nu stiu cine-i Magda aia si nici pe omuletul asta nu-l stiu da' nici nu prea ma intereseaza subiectele astea. Zicea o data Madalin Voicu de Mugurelul care mi se pare alt insipid si libidinos ca atunci cand era tanar nu prea se lipeau femeile de el si acum incerca sa-si traiasca tineretea aia pierduta. Penibil sunt in orice caz. This post has been edited by Master of Norules: Oct 6 2008, 09:21 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tu, ficatul si splina care ii ajung pina la vezica si care ii apasa diafragma de tuseste intr-un hal de am zis ca are ceva la plamini...astea nu trec, sa stii , de la sine. Bine ar fi fost!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acu' tre' s-o tii la regim. Draguta de ea.
Am citit aiurea eu scuze, ca-s cam neatenta uneori. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Fanta cand faci indigestie mananca orez fiert in apa cu putina sare, are un gust naspa da' iti trece. This post has been edited by Master of Norules: Oct 6 2008, 10:02 AM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Azi avem meeting cu madam contabila, cea specializata pe pensii. Sa ne zica si noua dom'ne ce se intampla pe piata asta financiara, ca eu cu mintea mea nu inteleg. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Maat, multa sanatate pentru Ara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Interesanta faza cu visul lui Teo si apoi s-a imbolnavit Ara, eu nu prea cred in vise, dar nu se stie niciodata. Eu azi-noapte am visat ca eram pe o plaja cu stanci si ma uitam la mare si dintr-o data au venit niste valuri uriase si noi am fugit sa nu ne ia apa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Enjoy your day girlies! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Happy, apa/mare inseamna de obicei griji (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nici eu nu cred foarte tare, insa e interesant sa afli cam ce ar putea insemna anumite lucruri din vise. Azi am o zi mai lejera, sper sa ramana asa pana la sfarsit! Di, sanatate Arei, sper sa se faca bine puiuta! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o intrebare existentiala pentru voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
Care-i diferenta dintre titlurile Ms, Mrs si Miss? Cand si in ce cazuri trebuie folosit fiecare? Eu am gasit pe net o varianta dar sunt curioasa cum stiti voi. Eu dau multe mailuri in engleza si ma lovesc de "titlurile" astea. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca mi-am luat caietul de la cursurile de engleza sa-ti spun. Se zice ' Dear Ms ...........' adica nu Miss sau Mrs si fara punct dupa Ms
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 04:00 AM |
|