![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu acu' am doua miini defecte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar o sa treaca ele, cit o sa mai faca pe nebunele?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce pisoi simpatici, Kalua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Aveam si eu acum ceva timp pasiunea asta, o parte le-am facut tablouri: (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/a004-1.jpg) (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/a008-1.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel mai marunt pe care l-am facut eu vreodata a fost cu 500 bucati. Si dupa ce l-am terminat, victorioasa, l-am pus inapoi in carton, bucati-bucatele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Noapte buna, ladies! Ma bag la un film. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cos goblenuri, asa, ca relaxare. Acum mi-am dat seama ca pentru mine goblenul e ceea ce e pentru altii puzzle. Ciudate mai sunt placerile omenesti. Nu le cos sa le asez pe pereti desi sunt foarte frumoase ci ma fascineaza procesul crearii lor. Ma relaxeaza din toate punctele de vedere. Din pacate, nu am mai cusut de ceva timp.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara eladies!!
Eu am ajuns acasa la ora 8 de la munca, si acum o sa plec iar cu colega, ca sa mergem sa verificam laserele. Azi a fost bine la serviciu. Am mai muncit, am mai frecat-o, am mai ras cu colegul, care e f fericit ca se muta cu biroul. Aaa si azi imi spune... - Vezi ca daca eu plec de aici, tu ramai stapana pe birou. Trebuie sa inchizi calc, geamurile, sa lasi jaluzelele, sa stingi lumina... - Aaaa pai daca asta e tot ce tre sa fac in postura de sef de birou, mai vreau vreo 2 birouri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - A, pai stai ca de astea tre sa ai grija cand pleci de la munca. Ca in restul zilei ai ce face... ma gandeam io ca nu-i asa de usor.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Una peste cealalta azi am vb cu unul din sefi, si am facut comanda de un dulap mai mare ca in asta nu-mi mai incape nik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si a zis ca imi ia. Ar fi in stare sa-mi ia si o masina numai pt mine acum. Si asa asta pe care o avem deja numai eu o conduc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am plecat la munca fietili. O seara buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Albi, acu' noaptea? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu simt nevoia sa ma relaxez, dupa o zi destul de grea.
Ma bucur c-am recablat internetul acasa si de-acum voi fi mai des alaturi de voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulina n-am clacat...sunt tare pe pozitii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In seara asta m-am imprietenit cu cucuoana, am povestit de marile ei iubiri, chiar m-am distrat (cred ca si in mare parte pt ca m-a anuntat ca mine pleaca) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa ca, all good pe frontul de vest! Deocamdata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acu imi face striptease cica, a venit in budigai sa ma intrebe daca e slaba si daca i se vede rau celulita (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asta nu-i pe craca ei, am stat bine sa ma gandesc, daca nu as sti ca toarna tot la tata-miu cred ca s-ar incadra perfect in grupul meu de prietene machitoare si obsedate de siluete, chiar si asa la anii ei, ca in mod cert ii lipseste o doaga (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si tu i-ai spus: '' vai draga care celulita? '' si '' slaba?...Nu vezi draga ca esti anorexica! '' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma bucur de cablu tau
anjelu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) told ya (PS acu daca tot v-ati imprietenit spune-i sa mai stea (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) ) Albi tu lucreazi schimbu 1 si 3? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sper ca nu faci treaba asta zilnic ca o sa fii buimaca in no time kalua si fii-mea facea puzzle acum s-a lasat. Ar trebui sa-i mai sugerez. La 4-5 ani era tare pasionata si le facea c-o viteza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la noi cel mai mare facut a fost de 1500 de piese: mama, fata si cupilu ...ceva imagine din filmul LOTR (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 02:30 PM |
|