IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
gloriana
post Oct 6 2008, 12:37 PM
Post #701

Musafir

Eu stiu asa:
Miss pentru domnisoara
Mrs penru doamna
Ms pentru o doamna /domnisoara. E un termen generic pe care il folosesti cand nu stai sa te gandesti daca e doamna sau domnisoara.
Mie oricum mi se pare o discriminare chestia asta. Adica de ce femeile au atatea titluri iar barbatii sunt Mister de cand se nasc pana cand mor fara sa faca nimic special.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 6 2008, 12:40 PM
Post #702

Musafir

Da Gloriana asa se traduc, dar e bine atunci cand nu esti sigur daca-i Miss or Mrs sa folosesti Ms.
Ma intrebasei daca-s din Buzau. Bunicii din partea tatalui sunt de acolo (judet) si matusa mea locuieste in oras.

Mi-e foame (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
albinuza
post Oct 6 2008, 12:46 PM
Post #703

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua si de la mine! sunt disperata fara interenet acasa! Mi-a fost un dor de voi de nu stiam ce-i cu mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Azi f multa treaba la munca, si sper mai pe seara sa dau de bou' de la internet. ca pe langa faptul ca nu rezolva nimic, aplecat si cu factura mea... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Maat, pupa botos si de la mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

O zi buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 6 2008, 01:19 PM
Post #704

Musafir

M-a lamurit si pe mine internetul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa eu aveam impresia ca Mrs e doamna, nu stiu de ce. Acum insa stiu una si buna: Ms all the way (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 6 2008, 02:05 PM
Post #705

Musafir

QUOTE(gloriana @ Oct 6 2008, 12:37 PM) *
Mie oricum mi se pare o discriminare chestia asta. Adica de ce femeile au atatea titluri iar barbatii sunt Mister de cand se nasc pana cand mor fara sa faca nimic special.

Mie nu. Si tare nu-mi placea cand mi se spunea doamna pana-n vreo 26-27 de ani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(In Germania toate-s doamne de pe la 18 ani, tocmai ca sa nu se simta nimeni discriminat)

+Quote Post
bulina
post Oct 6 2008, 02:14 PM
Post #706

Musafir

Lexie Mrs. este simplu de tinut minte daca te gandesti ca Mr. e Domn si daca mai pui un "s" devine Mrs. Doamna de Domn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

N-am inceput saptamana prea grozav.... Sa vi-i se astearna voua o saptamana minunata!!!

+Quote Post
Roxana_
post Oct 6 2008, 02:27 PM
Post #707

Musafir

Imi vine sa si rad, trec rapid de la o stare la alta. Mai devreme m-am certat cu secretara, dar acum ne-am impacat. Mi-am activat roamingul pe modemul de la Orange, ca sa am net si-n deplasare. Pai credeati ca scapati de mine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Recunosc ca-s tare sensibila de la sarcina. Daca-mi spunea cineva inainte, nu credeam.

Bulina, o saptamana excelenta si tie!

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 6 2008, 03:07 PM
Post #708

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

helloooo. eu nu stiu daca e paranoia, dar am impresia ca am luat un kg deja (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) . pai nu ma mai joc asa!

+Quote Post
Roxana_
post Oct 6 2008, 03:18 PM
Post #709

Musafir

Clau, stai calma. Daca stii ca mananci corect, n-ai de ce sa te simti vinovata. Si ar trebui sa te obisnuiesti de pe acum cu gandul ca vei lua niste kg.

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 6 2008, 03:21 PM
Post #710

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

M-am resemnat cu asta, dar mai pe la 3 luni sa iau, nu acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ei lasa, decat sa am greturi, sa vars si sa slabesc, mai bine stau cuminte. Dar cine stie ce ma asteapta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .

+Quote Post

152 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 05:52 AM