![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hei, (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Lasa-l pe bebe sa pape sa se faca grasunel! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ai fost delicioasa, fanny!!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma cac pe el de ZEN .Nu pot dom'le,nu pot!!!! Ma scoate din sarite babatia asta. Numai aiurea vorbeste muuuuuuuuuuuuuuultttttttttt si proooost (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Cred sincer ca o iau pe campii. Imi vine sa-mi crap capu' de coltu' mesei Gata (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io m-am ospatat cu friptura facuta de colegi la gratar (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Mi s-a facut foame asa dintr-o data si doar nu era sa rabd.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, uita-te la The happening si-ti trece (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cea mai eficienta metoda este "a ignora". Zeeeeen!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E dificil de ignorat buni! Iti intinde nervii la maxim pana cand cedezi. Sorry oiseau mic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am capul calendar. Azi iar nu am reusit sa fac ceva cap coada din prima. E haos total aici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy, sa ma ierti, dar pe mine asa ce m-o pufnit rasul cand te-am citit la nerfi.
Ca te cred ca nu-i usor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Du si tu pe-afara catelu' cand simti ca nu mai poti. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Taman ce mi-a venit brilianta idee sa iau niste Xanax parca. Mi-a dat medica mea de familie calmante sa i le bag babei sub bot cand o apuca toate cele. Nu mai pupa! Le iau eu (IMG:style_emoticons/default/limbosul.gif)
Pfff,nu pot sa iau ca nu se inteleg bine cu anticonceptionalele. La naiba! This post has been edited by rozy: Oct 6 2008, 05:10 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da-i ei, ce mai stai?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 05:24 AM |
|