![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rozy, potoleste-te cu pastilele, ca nu iti fac bine. Xanax este cel mai puternic antidepresiv si crede-ma ca te ameteste de tot. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, fa-ti un ceai de tei in cel mai rau caz. Cum sa iei calmante?
Ce faci Pink? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Plec acasa! O seara buna iubitele, si ne citim maine!
Iar imi iau de munca acasa! Sper sa reusesc sa fac ceva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Va pupalesc dulcesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
hey (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ori am priceput eu aiurea, ori Claudia asteapta si ea un bebe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca da, felicitari si sarcina usoara! daca nu, pastreaza urarile pt cand o fi cazul. mie mi s-a luat o piatra de pe inima, de vreo 2 luni stateam cu un junghi pt o tampenie pe care i-am facut-o unei matusi si abia astazi am putut sa-mi iau inima in dinti si sa imi cer iertare cum se cuvine (chit ca la telefon ca nu prea putem noi sa ne vedem decat din joi in paste) si ma simt atat de bine ca-mi vine sa rad si sa plang in acelasi timp :| sa rad de bucurie ca s-a rezolvat totul si sa plang ca e un om de nota 10 si nu merita o nepoata ca mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Chinte, ai ghicit-o pe Claudita. S-a spovedit ea la topicul de bebei ca-i abia la inceput de sarcina.
Pentru inveseleala generala: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ARnwQWav2QQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ARnwQWav2QQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Excelent fac. Nu stiu de ce dar ma simt bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe voi v-am citit, nu va mai intreb... Eu mereu apar ultima pe aici! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tocmai ce fusei la aerobic si is tare obosita. Mi-am tras niste floricele pe unghii asa din curiozitate sa vad cum se fac, arata bine.
Rozel apai fa-i un ceai si baga-i doza dubla pui miere multa macar poate doarme o tura si nu te mai freaca la creier. Sau du-te in vizita la pretenul si te mai intorci cand sa dormi poate s-o calma. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am facut bagajele si mi-e somnic.
Chinte, totul e bine cand se termina cu bine! Noapte buna dragutelor! |
|
|
kalua |
![]()