IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Oct 6 2008, 09:57 PM
Post #731

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

drum bun si distractie Rox (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
o intind si eu spre pat, mi se inchid ochii si tot dau refresh sa vad daca imi zice si mie Vesta una alta de dileme. n-am noroc astazi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

noapte buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Oct 6 2008, 10:07 PM
Post #732

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Drum bun, Rox! Ai grija!

+Quote Post
angeldust
post Oct 6 2008, 10:10 PM
Post #733

Musafir

Drum bun Roxa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu tocmai am terminat o lectie de marketing cu o prietena f buna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gagica lucreaza de vreo doi ani in vanzari si mereu vine la mine sa ii dau sfaturi, ca si cum io as fi cine stie ce guru in marketing dar nah...ei i se pare ca io am vrajeala si tot incearca sa ma combine sa ma angajez si io in vanzari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu am de gand, ca urasc munca de teren si direct high level marketing nu o sa ajung sa fac pana-i hai. Dar imi place sa o ajut, chiar m-as bucura nespus sa ii mearga bine...acum tinteste la un post de mica shefa, unde o sa aiba salariu cu vreo 10 mil in plus fata de cat are acum si sper ca am instruit-o bine ce sa zica si sa dreaga sa abia sanse mari in a-l obinte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Oct 6 2008, 10:14 PM
Post #734

Musafir

Drum bun Roxa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Stie cineva ceva de Sweet?

+Quote Post
Lexie
post Oct 6 2008, 10:15 PM
Post #735

Musafir

Drum bun, Roxi!

M-am enervat azi de numa: mi-am facut programare la gineco la 19:30 la un cabinet la care nu mai fusesem si am ajuns acolo, stau ce stau, zic eh, se mai decaleaza programarile. Vine o doamna insarcinata care saraca rasufla cu greu, era obosita, avea programarea la 20:00 si-i zic ca deja s-a decalat o jumatate de ora programul. Si tipa care mai era si ea in sala de asteptare ne spune ca programarea ei era la 19 (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) M-am ridicat si i-am spus secretarei "Cand v-am sunat sa ma programez, mi-ati spus daca nu vin neaparat sa anunt, ca-i final de program si sa nu stati degeaba pe aici. Dar dvs, cand vi se decaleaza cu atata vreme programarile, nu puteti sa anuntati?"... Raspuns: " Da, stiu... ce sa fac, si programul meu se termina la 20 si trebuie sa mai stau". Le-am zis ca eu la ei nu mai vin in veci. La ce Dumnezeu mai fac programari daca nu stiu sa le respecte? Urat!

Rozy, esti amuzanta rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Oct 6 2008, 10:31 PM
Post #736

Musafir

Lex, cam asa e la cabinetele gine. Ca apar mereu tot felul de probleme. Daca sunt gravide eu stiu ca tre sa le primeasca si fara programare si asa se decaleaza. Eu n-am intrat niciodata la ora fixa la doctorul ginecolog. Si nici la ofta. Si nici la dentist.
Asta e. Urgentele merg in fata. Ca de vine unu cu falca cat un bostan si dureri ingrozitoare doara nu o sa-l scoti afara ca sunt altii la rand.
Cabinetele unde intri exact cand ai programarea or fi din alea cu clienti putini ... poate din diverse motive.
Zic si eu.
s.

+Quote Post
Lexie
post Oct 6 2008, 10:35 PM
Post #737

Musafir

Si mie mi se pare normal ca gravidele sa intre inainte, insa sunt convinsa ca s-au decalat din alte motive programarile. Pentru ca mi-a propus secretara la telefon ore de consultatie din jumate in jumate de ora si mi-a specificat ca-s ultima ora de programare, ceea ce oricum nu a fost adevarat. Avand in vedere ca era final de program, as fi preferat de 1000 de ori sa ma sune sa-mi spuna "Tanti, vezi ca s-au decalat programarile, sunt inca 3 persoane care asteapta, nu vrei mai bine sa reprogramam?" Cu siguranta as fi spus da! dar astepti sa se faca coada la usa cabinetului ca sa ce? Sa-ti pierzi pacientii si sa-i pui degeaba pe drumuri. Pentru mine asta nu prea e normal, sincer (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Poate sunt eu pre pretentioasa, insa daca as avea un cabinet, as avea grija sa-mi informez pacientii si sa-i tratez cu respect.

+Quote Post
Fanny
post Oct 7 2008, 07:37 AM
Post #738

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Lexi, mai bine un doctor care uita notiunea timpului pentru a sta cu pacientii si a le raspunde la intrebari decat unul care sta pe ceas "time's up! neeext!" Eu am o astfel de doctorita si n-as putea s-o comdamn vreodata. Stiu ca febletea ei sunt gravidele si daca vad ca am in fata doua femei cu burtica ma pregatesc sufleteste pentru asteptare luunga.

In alta ordine de idei, neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) S`aveti spor la munca.

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 7 2008, 08:08 AM
Post #739

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 7 2008, 09:19 AM
Post #740

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata!! Imi vine sa sparg cateva capete!!
O zi buna!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 10:26 PM