IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Oct 7 2008, 09:26 AM
Post #741

Musafir

Neata dragutelor si multumesc de urari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Avionul pleaca la 15:15. Am o geanta mare si goala. Poate vin cu ea plina, desi bani cine stie ce nu am la mine.

Lex, la doctor cand te duci trebuie sa te inarmezi cu rabdare. Pentru ca nu poate fi calculator si sunt cazuri si cazuri, unele solicita mai multa atentie, altele mai putina. In fine, ca sa-ti dau un exemplu, maica-mea a asteptat si 9 ore pentru un control ginecologic. Desi era plina de nervi cand a intrat in cabinet, cand a vazut ca dna doctor a tratat-o cum se cuvine, i-a trecut supararea. Intre timp m-am imprietenit eu cu acea dna doctor si nu mai stau deloc la coada, dar asta e un caz rar.

Kary, m-am vazut aseara cu Sweet sa-i dau lichidul de la Paula trimis de Angelu'. E bine, a fost intr-o mica vacanta. Trebuie sa apara pe forum ca ma intreba ce mai e pe aici.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Oct 7 2008, 09:33 AM
Post #742

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Drum bun pentru tine si balerina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si sa nu-i lasi pe frantzuji sa va suprasolicite.

+Quote Post
Roxana_
post Oct 7 2008, 09:48 AM
Post #743

Musafir

Fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) n-o sa-i las. Sa vad daca-mi iese (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Am de gand sa dorm in avion, ca nu stiu de ce, dar mor de somn.

+Quote Post
albinuza
post Oct 7 2008, 09:53 AM
Post #744

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Drum bun Rox!!

+Quote Post
Philia
post Oct 7 2008, 10:02 AM
Post #745

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Dum bun, Roxi!
Eu astept sa vina al meu la Bucuresti ca s-a hotarat sa imi faca o surpriza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 7 2008, 10:11 AM
Post #746

Musafir

Neata!

Roxi, drum bun!

9 ore sa astepti mi se pare enorm! Am mai zis, daca era in timpul zilei nu era problema, insa dupa o zi de serviciu, nemancata, obosita, sa mai stau acolo inca 2 ore degeaba, cu tata asteptandu-ma afara cu masina sa nu merg de bezmetica seara pe drumuri, nu prea-mi venea sa mai am rabdare. Nu stiu, pentru mine notiunea de programare inseamna ca trebuie sa ai respect pentru medic si sa ajungi la timp, dar si el sa aiba respect pentru tine si sa te anunte (evident, secretara, nu el), cu atat mai mult la o ora tarzie. Sunt convinsa ca's programari care intarzie, persoane cu care sta mai mult in cabinet pentru ca le cunoaste si stau la povesti, etc etc. Parerea mea (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Eu cel putin pe unde am fost pana acum n-am asteptat niciodata la cozi, am intrat la ora stabilita, poate de asta am pretentii acum...

Eu ascult muzica in surdina si mi-as dori sa pot picoti un pic, dar n-am cum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 7 2008, 10:18 AM
Post #747

Musafir

Am sunat acum la Orange sa intreb daca trebuie sa fac setari suplimentare pentru modemul ce-l am de la ei. Am ramas masca cand mi-au spus preturile: 4 EURO pe trafic de 1M. Mi se pare ff scump, chiar daca plateste firma.

Lex, trebuie sa fii un pic mai rabdatoare in viata, ca nu se rezolva toate lucrurile de la sine.
Poke, cum e intoarcerea la Bucuresti? Ti-era dor de oras?

+Quote Post
Philia
post Oct 7 2008, 10:26 AM
Post #748

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Roxi, de oras nu pot sa spun ca imi era dor, in schimb, imi era fooarte dor de colegele din camera!
Imi place aici, dar acum imi e dor de casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt nehotarata (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 7 2008, 10:27 AM
Post #749

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

lasa ca se ocupa Uniunea Europeana si de asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . au inaintat o propunere care limiteaza pretul la 1 euro/MB.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 7 2008, 10:41 AM
Post #750

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Drum bun Roxi si poate ai timp sa si dai o plimbare sa-ti incanti privirea.

Da' de unde scot preturile astea sa mai zica cineva ca Orange-ul e ieftin, doar prin modem se conecteaza la antenele alea mari de satelit parca, deci n-ar trebui sa fie chiar asa scump. Anw acolo e si uscarea clientului de bani.

Eu am alergat toata dimineata sa-i iau cadou la una din prietenele cele mai bune ale fiica-mii de la gradi. Mai as vrea sa ii iau o carte cu Winnie, Paddington sau cu Mary Poppins de la Rao pt. copii unde au povestile originale, da' nu gasesc, oi vedea ce cartulica i-oi lua in final.

This post has been edited by Master of Norules: Oct 7 2008, 10:48 AM

+Quote Post

152 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 03:45 PM