![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doarme la picioarele mele... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atunci inteleg ca e bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Miroase a primavara in aer, de cateva zile nici nu spui ca e toamna! Numa' cand ma uit in calendar ma apuca plansul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
EEE hai ca nu ma plang chiar in fiecare zi! Daca spun ca am foarte multa treaba nu inseamna ca ma plang! Inseamna doar ca am foarte multa treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar azi e pur si simplu o zi de rahat! Si am o stare de as boci in continuu. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am nevoie de un weekend intreg liber... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi e invazie de buburuze, am fost pe-afara si fiecare avea macar doua pe el, nu mai spun cate misunau pe jos... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Ziua buna, fetelor!
Rox, drum bun si shopinguiala placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Happy, e recomandat sa treci pe la gineco o data pe an pentru un control de rutina in cazul in care nu ai probleme. Stiu doctorii ce stiu cand spun asta. Sunt atatea boli care nu se manifesta, printre care si mult temutul cancer. Asa ca nu e chiar o joaca. Pe mine ma incearca iarasi o raceala! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce frumos, Kalua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maat, ma bucur ca Ara e mai bine! Kary, crede-ma, dopurile de urechi nu au nici un efect. Cand sforaie Mr Szimcsi langa mine nu am decat doua optiuni: noapte alba sau schimbarea camerei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nah, ca ma plang si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma doare capul de innebunesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
M-ati facut sa rad cu sforaitul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-ati adus aminte de mine cum il prindeam de nas pe al meu cand incepea sa sforaie si ma trezea. Sau cand il intorceam de pe o parte pe alta toata noaptea(ca numai cand doarme pe spate sforaie). Ce ii mai invidiez pe cei care au un somn adanc si nu-i deranjeaza nimic...
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, tie nu ti se pare, dar noi vedem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vreau sa vad ca intri intr-o zi si spui: "Azi am o groaza de treaba dar macar e soare afara! / dar macar m-am imbracat vesel si asta ma face sa fiu ca o albinuta" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Stiu, stiu, ne injuri, dar serios ca ma deprimi si pe mine cand vad ca mereu ti se intampla cate ceva si niciodata nu ne dai vesti bune. Am orez cu lapte la mine, facut de mami meu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Apropo, e ziua ei peste fix o saptamana si oscilez, nu stiu ce sa-i iau fain, am cateva idei dar nu m-am decis. Ceva sugestii? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt aia care doarme ca un prunc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mr Happycat nu sforaie, are un somn asa de usor, se trezeste de la orice zgomot.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata doamnelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma duc sa-mi fac un dus, sa ma duc sa-mi platsc telefonul & co.
Sunt bucuroasa. Mi-a luat tati aparat foto. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 07:56 AM |
|