![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai, a luat 2: Sony ambele, unul de 7.2 MP si unul de 10 MP. Acum, el a zis ca e al lui ala de 10 si al nostru (al meu si al surorii mele) ala de 7.2 dar... punem noi stapanire pe ala de 10. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, nu intelege gresit, stim foarte bine prin ce trece Albi, insa cred ca i-ar face si ei bine sa incerce sa uite de probleme cand intra in barul noastru. Daca mereu isi aminteste, nu face decat sa se tot loveasca de lucrurile negative care i se intampla. Vreau sa o aud ca incearca sa lase de-o parte problemele si sa se detaseze de ele macar aici, cu noi. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Aaa, eu nu avansez ca am "functie" preferentiala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-am tunat functia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) MoN, ma gandeam la un cos fain cu diverse in el: un sirag de margele, un ulei de masaj, un port-telefon (ca are nevoie), o esarfa, o varietate de chestii dragalase care i-ar placea. Sau mai era varianta unui pandantiv fain din aur si a inca ceva langa. Sau sa merg cu ea sa-si aleaga, dar parca nu mai e funny daca nu vezi cum desface cadoul, alea alea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Lexie m-ai omorat cu functia preferentiala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Apropos de functie, trebuie sa mai scriu si eu ceva zilele astea... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum inteleg revistele carora li se repeta articolele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinkule, ce tatic dragut ai, sa folosesti sanatoasa camera!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ti se pare,se plange (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da' daca nu-i nimic de bine de zis,mai bine nu zice nimic? Sau cum? M-am exprimat eu gresit daca s-a inteles asta...Imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sunt tare madra de mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, in noiembrie implinim amandoua un an de elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Facem party?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mai intrebi? (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Petrecere mai mare nu a fost si nu va fi (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca trebuie sa dati de baut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aici in bar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma bag la party, ca am avut un an in august (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 11:13 PM |
|