![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu sunt balanta sau nus ca sunt la bariera pe 21, dar tare ma bucur de bijuterii cand primesc oricate as avea niciodata nu-s destule, asta e tentatia cea mai mare pt. mine sa cumpar chiar si cand fac cadouri la prietene. Eu zic ca s-ar bucura tare de pandant, acum vezi tu.
Deci dati de baut Lexie, Teo si Happy. This post has been edited by Master of Norules: Oct 7 2008, 03:13 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Mon, si mama e mare fan briz-briz-uri, cum le zic eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa vad ce gasesc si ce ma tenteaza mai tare. Multumesc de sugestii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sa dam de baut, insa nu acum, prin noiembrie, ca sa fie mai aproape (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
va dau si eu de baut daca iau licitatia la care lucrez acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hai ziua buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, atunci si eu dau de baut daca imi iese proiectul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa fim un bar de ladies manga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Suna promitator.
Atunci eu va las. Maaaa duc acasa... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am venit de la sala, unde mi-a propus proprietarul,care si supravegheaza in unele zile, sa colaborez cu el pt 3 zile pe sapt,6 ore. S-a gandit el asa ca daca tot sunt studenta...(probabil am si o moaca f plictisita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), sa-mi dea de treaba. Nu a zis nimic de bani....da' sper sa-mi dea acolo un pumn...de bani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, in ce sens sa colaborezi? Ce ar trebui sa faci?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ce fel de colaborare mandro?
Inseamna ca esti sportiva daca ti-a propus o colaborare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da,pai m-a vazut ca vin aproape zilnic de 3 luni si sunt pasionata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pai, va trebui sa invat cum se face o initiere( cand explic omului cum se face incalzirea,cum se folosesc aparatele), sa fac programe de exercitii pt cei care vor,si eventul sa fiu antrenor personal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by rozy: Oct 7 2008, 06:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Bine v-am (re)gasit Eladyz (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) !
Eu nu prea am mai avut timp sa intru pe aici dar am incercat sa tin pasul cu ceea ce s-a scris si sa va citesc printre picaturi. Pe langa problemele cotidiene s-a mai adaugat si faptul ca sunt nevoita sa imi gasesc o alta locuinta...de cateva luni s-au mutat la etajul de deasupra niste indivizi scandalosi care o tin numai in petreceri, bautura si manelele aferente (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , asa ca am spus bastaaaaa si am decis...si cand te gandesti ca asta chiar era un bloc linistit.... Albinuta, imi pare rau de ceea ce ti se intampla si te inteleg...nu stiu ce sfat sa-ti dau, decat acela de a incerca sa te detasezi oarecum de problemele care te apasa. Din experienta mea, iti pot spune ca nu mi-a fost usor sa ma adaptez, dar dupa ceva timp de oftat am incercat sa privesc situatia din alta perspectiva, sa vad partea roz, sa ma inconjur de lucruri frumoase, sa ies, sa calatoresc, sa-mi cultiv pasiunile...nu stiu daca am reusit in totalitate sa aduc situatia in favoarea mea, dar cert e ca ma simt mult mai bine acum. Iar la partea cu lipsa vietii sociale, distanta de cei dragi e foarte adevarat, am avut momente cand pur si simplu simteam ca ma sufoc, unde acasa eram mereu alaturi de prieteni, aici m-am trezit deodata izolata iar majoritatea conationalilor cu care intram in contact cam lasau de dorit (dincolo de argumente de genul cat mai valoreaza euro in tara, ce termopane si-au mai tras pe acasa nu prea aveai ce discuta). Daca vrei, trimite-mi un Mp cu niste date de contact sa mai schimbam impresii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si ai grija de tine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 11:13 PM |
|