![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am trezit la 3.30 si nu am mai putut sa adorm :| Nu mi s-a mai intamplat de o groaza de vreme, nuj ce m-o fi apucat. Sper ca nu ma apuca iar vreo perioada de insomnii.
Eniuei parte din motiv a fost ca am adormit cu calculatorul aprins, m-am trezit sa il sting ca facea zgomot, am fost si pana la baie si pe jos erau nu una ci trei gongi mari si scarboase (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) mama si cu 2 pui. Si nu inteleg de unde imi vin, am facut dezinsectie, am astupat toate posibilele gauri insa n-am ce le face, tot cam la o luna gasesc cate o scarbosenie de asta in baie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si nah, mi-a sarit somnul de la tampitele de gongi si acu mai dormi angeldust daca poti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu stiu cu ce ai incercat, dar Regentul (luat de la farmacia vet) da cele mai bune rezultate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Neata! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ma duc sa imprastii niste virusi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh draku sa le ia, ca sunt gongi din alea de apa, care traiesc in canalizare, mari negre, urate si scarboase. Mi-a adus mama-mea de la ea de la lucru de la pui ceva otravuri puternice cu care fac ei dezinsectia si tot degeaba. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!
Am dormit ca un prunc zi noapte! Angel, eu spun ca vin pe scurgerea de la chiuveta sau de la cada. Parerea mea! O zi buna eladies!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata.
Angel, Regent e cel mai bun. Crede-ma ca eu am stat cu chirie in bucuresti intr-o garsoniera construita pe vremea lui Napoleon si ce era pe tevile alea de canalizare.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dupa ce am dat cu Regent nu am mai avut nici o gonghita ani buni. Fanny, eu am scapat de raceala cu o mancare extrem de picanta. Mancam, ma usturau toate cele, plangeam, dar a doua zi am fost fresh! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Angel, yuck (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mi-ar fi sarit si mie si mama somnului de la gongile alea mari si urate. La noapte nu mai lasi computerul aprins, nu mai bei apa inainte de culcare si gata, nu mai e nevoie sa te trezesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Unde-i soarele? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Azi ce facem? Vorbim civilizat sau ocaram pe cineva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu de alta, dar sa stiu daca-mi scot pistoalele (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Yeeeakkk si eu am oroare de gongi, ma apuca o sila teribila cand le vad. Si noi am avut, dupa ce am renovat bucataria si baia si am astupat cred o mare parte din gaurele, or mai fi poate, au disparut. Am mai dat si cu o solutie pt. daunatori de la magazinele astea de agricultura si safe to God am scapat de ele. La noi veneau din beci si de la centrala de la subsolul blocului si acolo au dat cei care se ocupau pe vremea aia de centrala. Si in beci am dat fiecare. Si eu sunt cam somnoroasa, tre' sa ma duc sa fac ceva de mancare si bag si o cafea. O zi usoara sa aveti. This post has been edited by Master of Norules: Oct 8 2008, 09:06 AM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
Eu stau cu Maxx in brate la calculator (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Angel, bine ar fi sa pui un dop la chiveta si la cada peste noapte, si sa dai si cu ce au zis fetele, mama lor de goange! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ah, si eu mananc un kinder felie de lapte acum si citesc despre gongi :|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 11:14 PM |
|