![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine m-a luat deja somnu si nici nu am inceput bine ziua de munca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce ma fac?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Coffee! (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Salutare, fetelor! Si mii de scuze ca n-am mai dat pe aici, dar trec printr-o perioada...mai asa, nu prea senzationala! O zi buna (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Fluturas (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Spor la treaba ladies si o zi fara probleme (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Au gasit apartameeeent....
Sapt asta la sfarsit sau la inceputul sapt viitoare, o sa ma mut ori eu, ori boul baltii care sta cu mine in casa in loc sa plece la pascut....sau sa faca ce fac boii... Si acum ma duc sa fac un pipi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua. Noi ne-am apucat de hol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Doaaamnee!!! ce-mi citesc ochii!! Oiseau!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Spor la treaba copii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albi, acum ai voie la baie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fluturas (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am avansat un pic in grad. Da acum nu mai am voie sa desenez. Lucru pe care eu evident ca il fac, pentru ca daca ii pun carca femeii astea tot ce e de desenat, fuge in lanul de porum de langa. SI acum mi se face scandal ca desenez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da io desenez oricum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturas ce ai patit? Care-i buba?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 09:55 PM |