![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hola chicas,
somn cu munca si cafea, asta este viata mea! Angelita pana nu se da cu solutii in tot blocul din pivnita pana-n varf, dijaba. Si nici eu nu am bluze de toamna si nu stiu cand o sa merg sa caut si mare nenorocire mare cu shoppingul asta... |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Anjelule, daca as sti, ar fi bine. As sti de unde sa incep cu rezolvarea. De o saptamana de cand am venit, cam toate merg pe dos si ma chinui sa fie bine, dar sa dea naiba daca merge ceva! Eh, dar nu-i bai. O sa vina si vremuri bune! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturas, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) O sa fie bine, cu siguranta!
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Io am draci ca trebuie sa ma duc la o nunta sambata si nu am cu ce sa ma imbrac si nici bani sa-mi iau o toaleta intreaga nu am.Tre sa vad de pe unde ma apuc sa imprumt o rochie
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies s-aveti o zi faina
la noi sint vreo 3 grade deci e brrrrrr si in drum dspre scoala copilului am vazut un tip pe care il stiu deja de vreo 4-5 ani in pantaloni scurti si cu o camasa-vesta descheiata deci omul era cu bustul gol de fapt Eh nimic special ziceti voi chiar daca-s 3 grade insa tipul asta asa umbla si la -40. Atunci isi incheie camasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pesemne are vreo dereglare fizica de vreme ce frigul nu-l deranjeaza si mai mult n-a murit pana acum (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta, exact in aceeasi situatie ca si mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Doar nu mergem la aceeasi nunta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, rezistent mai e omul ala cu peptul gol in frig.
Si eu tare m-am minunat cand am vazut ca aici baietii de scoala primara merg iarna la scoala in pantaloni pana la genunchi, deci cu turloaiele goale pe frig. Aici nu coboara mult temperatuta sub 0 grade, insa cand bate vantul orice ti-ai lua pe tine tot frig iti e, e crunt. Trebuie sa ma apuc de facut mancare, supa de linte, place la tot familionul, rar se intampla sa manance toata lumea acelasi fel de mancare. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Lexie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ar fi foarte tare!Daca pe mire il cheama Mihai si pe mireasa Ionela ne-am nimerit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cat de tare, e exact invers la mine: Mirele e Ionel si mireasa Mihaela (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hai, ca sunteti haioase amandoua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fluturas (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 08:41 PM |
|