![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Boooon,am facut o plata la RDS, dar nu mi-a aparut nici un camp in care sa bag codul client. L-am scris pur si simplu la detalii de plata. Oare merge asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si daca la urmatoarea factura vad ca am sold precedent,deci banii nu au ajuns,ce naiba fac? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la noi exista un asa zis payee list
trebuie sa-l creezi odata si ramane acolo pana-l stergi noi avem vreo 15 in lista si mi-o afiseaza de cate ori vreau sa fac o plata poti sa setezi de exemplu niste plati in rate pt 12 luni la data de XY sa-ti trimita suma X la cutarescu poti sa alegi sa platesti la o data ulterioara samd gasesc fantastic sistemul asta |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
valeu....banii ti i-a luat din cont? ai salavat tranzactia in my payments? Ti-a recunoscut sablonul, adica s-a populat singur campul ala cum ca ar fi plata pt RDS romania? La detalii nu scrii cod client, acolo scrii maxim ceva de genul "plata factura" ca sa se stie pt ce e.
Io ma indoiesc ca fara codul client ajunge. Cred ca este posibil sa faci un payment reversal dar nu tu personal ci trebuie sa te duci la banca pentru asta. Mai multe nu pot sa iti spun, ca nu am facut payment reversal decat in testare unde am drepturi de admin si nu ma impiedic de birocratie, deci habar n-am care-i sistemul aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Rozy, salveaza-ti acceptul de plata sau datele tranzactiei.
O singura data am patit sa nu ajunga banii unde trebuie, adica in conturile Orange si le-am prezentat printul dupa tranzactie. Mi-au reactivat abonamentul instantaneu, dar luna urmatoare mi-a venit restanta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu m-am tiganit nici cu banca, nici cu orange pentru o factura de 15 lei. Am platit-o inca o data, de data asta cash si am inghitit teapa. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Nu-s un exemplu bun de urmat! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la noi dupa fiecare tranzactie scrie ca daca vrei s-o anulezi ai pana la 6am a 2-a zi si trebuie sa suni la nr de telefon cutare.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am salvat in my payments, si mi-a zis ca plata va fi procesata in 9 zile. Eu nu accept teapa de 70 lei (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa ne inveselim putin.
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/felicity_huffman300.jpg) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
daca-l vede fii-mea am intrat in belele ne inmultim familia urgent ala-i fratele miniatural al Bonitei lui Di |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu Fanny (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
O prietena buna de'a mea de acasa a primit in gazda o frumoasa catelusa coker care intre timp a fatat 7 puiuti. Nu va spun ca fiul ei care are 10 ani a asistat la nastere si acum o bate la cap pe prietena mea sa pastreze toti puii pentru ca vezi domle el a fost moasa si nasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mic ii, phii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 10:51 AM |
|