![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Angel, era o prostie, ceva cu concursul pe care l-a anuntat Maat. Am visat ca va pusese pe tine si pe Lexie sa verificati toate articolele de pe site, ca sa depistati greselile si sa le corectati. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Se vede ca ma obsedeaza anagramatii in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi merge net-ul ca jalea sa-i ia nevoia pe astia de la rds ca de cateva zile iar merge naspa de tot.
Scorpi multa bafta la operatie si refacere usoara, te tine in spital cateva zile sau cum, ca nus la astea cu laser parca se simplificasera lucrurile. Felicitari moderatoarelor. Eu am confirmat pana la sfarsit la concurs chiar la mustata adica pe 7 a fost ultima confirmare. Cand se listeaza cei care au castigat, nu ca as avea ceva sanse ca sunt cam cu norocul in pom, da acolo o speranta cat de mica e. In 2 saptamani si ceva plecam la Pitesti, gassssssssssh sunt un pic cam cu nervi, sper sa ne adaptam. Probabil in cateva luni o sa ma angajez si eu acolo unde o sa lucreze el , prima faza e sa vedem cum o sa se adapteze micuta si la ce gradi o s-o duc. This post has been edited by Master of Norules: Oct 9 2008, 08:40 AM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, la articolul "Dieta fara colesterol" sunt ceva greseli. Grasimi nesaturate bune - scad colesterol, saturate - rele, cresc colesterol. Dar de ce scrie atunci ca trebuia inlocuite grasimine nesaturate cu grasimi saturate? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Apoi: 2 tipuri de grasimi: saturate si nesaturate. Din prima catregorie fac parte polinesaturate si mononesaturate. Oare nu din a doua? sunt vreo 3 zile de refacere in mod normal, dar nu stau in spital. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Eu am confirmat pana la sfarsit. Am ratat o zi sau 2.
O zi buna eladies!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Szi, ma simt flatata ca te-ai gandit la mine azi noapte in vis (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Se vede treaba ca Di e sefa peste noi pana si in visele tale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Felicitari Eladministratelor noastre! La cat mai putina bataie de cap cu falfabetii si spammerii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Astazi au toti liber la mine la serviciu ca e Yum Kippur si sefii au dat liber, insa cineva trebuie sa steie sa raspunda la telefoane si sa preia mesajele, and that would be me. Cel putin plec cu o ora mai devreme si maine am liber, drept compensatie pentru sacrificiul suprem de astazi. In orice caz, am ratat o cuninie civila, deci merit liberul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) MoN, va mutati de tot din oras? Scorpirescu mic si ochelarist (inca), scuze, am citit in graba. Maine astept briefingul, atunci (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acum ne mutam pentru 2 ani cred, o sa vedem mai departe. De venit mai venim pe wee in Brasov cred si probabil o sa mai venim la iarna la ski, desi al meu sot zicea ca putem merge si la Paltinis la ski.
Eu tot speram ca nu ne mutam, dar pana la urma ne mutam, cum o vrea Dumnezeu. Eu tot nu-mi gaseam aici un job care sa-mi convina, al meu sot a venit cu o gramada de argumente, om vedea cum o fi. Deocamdata nu-mi fac prea multe planuri, intai sa fiu eu linistita cu gradinita si cum s-o integra fetita, apoi vedem. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa nu cautati topicul cu alea de ne injura pentru ca l-am sters. Doamna care ne-a injurat prima ne-a amenintat ca ne da in judecata pentru ca am spus unde lucreaza si ce face domnia sa in timpul programului- aka in timpul cind ar trebui sa munceasca- ma indoiesc ca domnia sa este platita sa stea pe forumuri in timpul programului..
Iar daca insista, ii fac eu o bucurie. Precizez ca institutia unde lucreaza primeste bani de la buget. CFR este persoana juridica romāna si are statut de societate comerciala pe actiuni. Capitalul social initial al CFR este de 1.287.991.500.383 lei si se constituie prin preluarea, corespunzator obiectului sau de activitate, a unei parti din patrimoniul Societatii Nationale a Cailor Ferate Romāne, īn baza balantei de verificare si a situatiei patrimoniului, īntocmite la data de 30 iunie 1998. Capitalul social initial este subscris si integral varsat de statul romān, īn calitate de actionar unic, care īsi exercita drepturile si obligatiile prin Ministerul Transporturilor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirescu ochelarist, bafta maine! Las' ca nu doare si-ai sa vezi ce bucuroasa vei fi cand vezi cu ochiul liber! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Eu am azi o zi extrem de lejera, nu stiu ce se intampla, dar nu-s deloc suparata din cauza asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Muihihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am ratat distractia. Laca ca bine i-ai facut, sa se lecuiasca! In plus, lucrurile astea sunt cu caracter public, daca pot fi accesate pe internet si verificate, e ciubucul "dansei".
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce nu stie doamna in cauza care a facut greseala fundamentala sa isi dea si numele este ca e foarte uszor de tgrimis niste chestii prin presa... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
sau o adresa la institutia bugerata la care lucreaza |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 11:47 PM |
|