![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
scorpi, branza mica ce esti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si eu o sa ma gandesc la tine maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca tocmai am facut the biggest mistake. Ne-am gandit noi sa taiem niste faianta in bucatarie( ca era sparta,si am zis sa nu reparam asa,alandala) si am facut praful de pe lume. Parca s-a prabusit WTC acolo. Deci va trebui sa spal TOT in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello fetele!
Master, ce fel de job iti cauti in Pitesti? In ce domeniu? Scorpi, bafta la operatie si sa iti hodinesti ochisorii bine dupa ea. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
MoN mai zic odata bafta multa cu toate cele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pitestiul e mai mic decat Brasovul, din cate stiu si cum industria auto e-n expansiune ca banuiesc ca intr-acolo va indeptati in IT sigur gasesti ceva. Fetita ta daca-i prietnoasa sigur isi gaseste pe cineva cu care sa schimbe o vorba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va mai amintiti cum eram si noi in clasa 1 de exemplu? Foarte multi pe care nu-i cunoasteai si pe urma ti-au devenit cei mai buni prieteni. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, la varsta de gradinita copiii se-mprietenesc una-doua, nu cred sa fie probleme.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu va urez bafta si tie si lui Scorpi.
O tai acasa. Am smotru de facut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Acasa la mine e santier. Da si cand termin...Va invit la mine la un pahar de vorba. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well,si la mine tot santier. Am repetat figura din bucatarie si in baie. Nici dush nu pot sa fac. Si tre sa plec sa "colaborez" la sala (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Don'soara colaboratoare, lasati ca faceti dus acolo, la locu' faptei.
Suna azi telefonul pentru sef, asta nu era, raspund eu. Vad numar de Anglia, imi spune tipa sa-i zic s-o sune si de ce. Si o-ntreb de nume ca-mi spusese numai firma. Si tipa imi spune foarte rar, ca sa pricep: cheeeedl Smith. Stiti cum o cheama de fapt? Carol si-i scotianca. Happy (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Scorpirescu, bafta si din partea mea pentru maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 03:48 AM |
|