![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta maine si de la mine Scorpi!
Iaca am sosit si eu acasa si-i asa de bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fanny, balerina a dansat si n-a avut treaba ca-i in avion sau in alta parte. MoN, sper sa va fie bine la Pitesti si sa-ti gasesti rapid de lucru. Oricum locul de munca ideal sa stii ca nu exista. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
roxi, eu vreau sa vad o poza cu tine cu burticaaa de acum. pui pe grup?
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, ce faza tare cu scotianca! Chiar avea accent din ala puternic? Eu m-am obisnuit aici cu toate accentele, ca de fapt sunt mai multe accente scotiene, unele sunt mai de inteles, dar altele... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sora-mea cand vine pe la mine sta si asculta si apoi ma intreaba; da' ala nu vorbea engleza, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Roxi, bine ai revenit acasa! Si eu vreau pozica. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi bine ati venit inapoi tefere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
happy la voi accentul scotian o fi cum e la noi cel de Quebec la franceza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e d-u-r-e-r-e in loc de ne marche pas cum zice francezul ei o scurteaza si pocesc si iese la auz `'marsh po' se foloseste foarte mult tz si o .... qu'est ce que tu fait ? il pronunta 'chesca tzu fe`' samd la inceput ne-a fost greu acum ne amuza tare, au expresii hilare si eu profit de o colega pur sange foaret f haioasa si am invatat o multime la 'nu renunta' expresia lor e `lash po la patat`(nu lasa cartofu`) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine v-am regasit dragutelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Imi lipsirati.
Clau, pun acusica. Ca le am pregatite demult si nu am apucat sa le atasez. Acum am burtica un pic mai mare, 13 kg in plus si-o sa-mi fac maine poze daca e. Tu cum te mai simti? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai venit Roxana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cleo, ce tare!
Eu am muncit ca la plug. Am si uitat sa mananc la pranz din aceasta cauza. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noroc ca mi-am adus aminte la 8, in drum spre casa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) PS: Eu vazut burtica live! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) tata lumea ma incurajeaza. Ce draguuutz. M-am emotionat. Multam, fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa te vad in poze, Rox!
Happy, soacra-mea a locuit 15 ani in Irlanda si cica Mr. kalua (el era in Germania, dar la maica-sa ii era al doilea acasa) are un usor accent irlandez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar cand am fost la Newcastle am intalnit si pe-acolo oameni pe care nu-i intelegeam amandoi de nicio culoare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 03:47 AM |
|