IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Oct 9 2008, 08:43 PM
Post #911

Musafir

Gata...am pus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa ma vedeti grasunica.
Da...asta cu accentu' e valabila peste tot. Si-n State vorbesc aia diferit, depinde unde te afli.
Fanny, ti-a trecut raceala? Ca daca esti racita nu ne mai vedem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Oct 9 2008, 08:45 PM
Post #912

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Bine ca mi-ai amintit sa iau supradoza de Nurofene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 9 2008, 08:57 PM
Post #913

Musafir

Multa sanatate Fanny. Sigur ai umblat dezbracata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Dragutelor, sa nu va sfiiti sa-mi spuneti ca sunt grasunica...c-am si eu oglinda acasa si ma vad. Deci sa nu va abtineti, c-am nevoie de motivatie ca sa mananc sanatos in continuare. Auziti si voi ca Adelina lui Chivu a luat doar 2 kg...si-am impresia ca-i un pic dupa mine.

+Quote Post
happyCat
post Oct 9 2008, 09:00 PM
Post #914

Musafir

Ma bag la jucat scrabble, sper sa castig de data asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 9 2008, 09:07 PM
Post #915

Moderator Global

Rox, depinde si de organism si de modul de alimentatie anterior. Am avut colege care au luat 5-6 kile per total, iar sarcina era foarte vizibila abia dupa 7 luni.
Important este sa fie bebe sanatos si sa te simti tu bine. Kilogramele acumulate, s`or duce ele, nu te ingrijora. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

PS; Mi`s fumeie serioasa... nu umblu dezbracata. Am fost inconjurata de gripa si la serviciu si acasa si n-am putut rezista. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Succes, Happy! Joci pe net? In ro sau in engleza?

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2008, 09:11 PM
Post #916

Musafir

Vazut pozele, Rox. Te-ai ingrasat, nu zic ba, dar ai pus destul de uniform pe tine si esti mai si ascunzi din suncute cu imbracamintea. Ca din fata nici nu se vede Sara, bine c-ai facut si poza din profil.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 9 2008, 09:13 PM
Post #917

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu expresiile in franceza.
Multam tuturor pt. incurajari, da' stiu ca nu exista job-ul ideal, da' ultimul meu job a fost un vis urat desi faceam ce-mi placea eram atat de stresata din multe parti ca pe la sfarsit mi se luase ca lumea.
Happy am fost netadmin si imi placea al naibii, dar acum o parte am uitat multa lume are impresia ca nu mai stiu nimic sa fac, daca am stat atat acasa, probabil ca dezmeticirea o sa fie cam ciudata si nici nu stiu daca sa fac ceva mai lejer sau sa ma apuc sa invat serios si sa fac tot asta. O sa vad, nus parca nu mai am elanul ala ce-l aveam inainte de sarcina, acum pt. mine si sa ma credeti ca nu mint cel mai important e copilul, mi-e destul de egal ce-o sa muncesc si cu cat e mai lejer cu atat mai bine.

Roxi n-are importanta cat te ingrasi tu si fetita sa fiti sanatoase, kilogramlele le dai jos cu putin efort.
Ma uit si eu la poze si apoi cre' ca ma tulesc la somn.

This post has been edited by Master of Norules: Oct 9 2008, 09:17 PM

+Quote Post
Cleo
post Oct 9 2008, 09:25 PM
Post #918

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

MoN ba eu te foarte cred cnad spui de copil
Uite azi lucrez de-acasa ca nu mi-e bine si daca tot am laptop la dispozitie am zis ca stau aici. Ma emailesc cu o colega de zor am lucrat o multime i-am scris si sefei cat am facut si mi-a multumit in fine, mie nu mi-ar place sa ma ocup doar de casa, simt nevoia sa fiu provocata mental si cumva stand acasa nu vad cum. As adora sa pot lucra de-acasa macar 2 zile pe saptamana si oricum cred ca spre asta ne indreptam pt ca au facut-o multe alte companii.
Daca sinteti ok cu tine stand acasa e cel mai simplu pana la urma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sint sigura ca oricum o fi o sa va fie bine. Putin timp pt acomodare e necesar si-apoi toate bune si frumoase

Roxi e normal sa te ingrasi, o sa ma uit si eu la poze. Important e sa fiti sanatoase. Eu am luat doar 2-3 kg (daca aveam scaner va scanam burta mea simpatica la aproape 9 luni... ete ia sa-mi cumpar scaner) apoi am mai pus vreo 2-3 cat alaptam ca atunci ma apucasem sa mananc sa nu raman fara lapte. Da' uite ca acu-s iar zana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sintem bine sanatoase amandoua

alta expresie chebecoasa echivalentul la a te da mare `pet le bretel`(a plezni bretelele nadragilor) peter les bretteles

scorpi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

noapte buna girlies

+Quote Post
Fanny
post Oct 9 2008, 11:41 PM
Post #919

Moderator Global

Scorpi, iti tinem pumnii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Rox, esti mai sexoasa live decat in poze. Daca nu prinde si sclipirea din privire e clar, tre sa-ti schimbi aparatul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De Altheea mai stii ceva?

+Quote Post
Teocris
post Oct 10 2008, 07:56 AM
Post #920

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
Ma duc si eu fuguta sa vad pozele.
Scorpi, sunt cu gandul la tine azi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 01:43 PM