![]() ![]() |
| Roxana_ |
Oct 10 2008, 03:18 PM
|
|
Musafir |
Am vorbit cu Althe si l-am auzit pe David oleaca. A zis ca intra un pic mai tarziu si-o sa puna poze pe grup. Abia astept.
Albi, eu abia astept s-o vad pe mami dupa ce fusei plecata 3 zile si sa mananc din tortul ei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Nu mai am rabdare...vreau sa plec de la serviciu. Happy, ce-am mai jucat si noi scrabble la un revelion. Am si eu unul in engleza, adus de soacra-mea. Ia sa-l caut pe acasa. |
|
|
|
Oct 10 2008, 03:31 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
scorpi a dat vreun semn? io o pup oricum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
neata girlies la fetilii din Canada e w-end lung deci simtiti-va libere sa ne invidiati nah nah nah naaaaah nah (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Io maine plec la munte o zi doua cu familia mea dragalasa si ne gasim acolo cu niste prieteni din Toronto. Se anunta vreme absolut fantastica. Fac si poze daca nu uit aparatu (pardon ustensila de bucatarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) s-aveti un w-end fain (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Di ai grija de tine. E musai! |
|
|
|
| kalua |
Oct 10 2008, 03:57 PM
|
|
Musafir |
Ce misto, cleo! Chiar mi-a scris ieri sau alaltaieri un tip din Canada ca luni e la voi Thanksgivingul si m-am gandit la tine, bulina, pescarusha, aaa. Sa petreceti toate pe rupte!
Apropo de Canada, o colega n-a venit azi la serviciu si si-a luat liber si saptamana viitoare, cica-i deja in avion spre Toronto, cu mama ei si cu cei doi copii, bunica ei trage sa moara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Parca ma doare oleaca gatul (nu m-a mai durut de fo 10 ani de zile) si-o ureche. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
| bulina |
Oct 10 2008, 04:16 PM
|
|
Musafir |
Multumesc Kalua. Eu am program de somn prelungit pentru recuperare, duminica dupa cum se anunta 22 grade -role cateva ore bune si luni voleiu traditional (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxa te vazui si eu in poza cu mititica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Sanatate multa, kilogramele le dai tu dupa:) Scorpi, oachesa de-acuma. prima zi esti mai "in ceata" dar sunt sigura ca totul va fi in regula! La toata lumea un weekend frumos! |
|
|
|
| kary_pink |
Oct 10 2008, 04:17 PM
|
|
Musafir |
Kary, tu cu ce te lauzi azi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...Ah ba da, cu faptul ca am facut salata de boeuf si prajitura 18 linguri a lui Cleo...Ah si cu faptul ca's indragostita dar suparata ca ne vedem abia maine...Ah si cu faptul ca maine merg la un party...Ah si uitam...Si cu faptul ca mi-am cumparat o bluzita roz de la H&M si doua perechi de ciorapei cu adeziv (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...Si nu in ultimul rand cu faptul ca afara parca e primavara si cei dragi imi sunt sanatosi...Si sa nu uit, sunt mandra de sora mea ca a gasit in sfarsit jobul de la care vine acasa cu zambetul pe buze...Si ma laud si cu faptul ca azi am reusit sa termin anumite la pc... Intr-adevar nu m-am laudat cu nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Oct 10 2008, 04:19 PM
|
|
Musafir |
Ce cald mi a fost m am imbracat asa gros si afara parca e primavara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sunt f happy (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) ca mi am luat o pereche de cercei cu bobita ca o perla nu stiu daca m am exprimat bine, de cand caut sa mi placa. Kalua sa nu fie curent sau maseaua devina. Abia astept sa ne scrie Altheea, pe mine de 2 zile ma doare fierea ingrozitor mi am luat medicamente de azi trec pe regim si zilnic ciorba sau supa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Oct 10 2008, 04:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Kary, chiar ca n-ai motive de lauda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si la noi e foarte cald, am stat in maneca scurta azi. Desi am cizme in picioare, ca deh, imi fac picioarele mai frumoase (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kalua, cum ai reusit sa scapi de dureri de gat atatia ani? Care e secretul? LE: eu ma tot gandesc ce-o fi patit Maat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Oct 10 2008, 06:43 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
kalua da-i cu Strepsils sau ceva pastile de-alea de-ti amortesc tot in gura numa durerea nu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la noi sint unele chloraseptic care-s eficiente in familionul cleo
kary mi-a placut cum nu te-ai laudat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) s-o tii numa-n ne-laude din astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Oct 10 2008, 07:03 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
va salut si eu pe fuga, pupati-o pe scorpireasca aia mica daca o vedeti. sper ca e bine dupa operatie. eu ma pregatesc de o matoleala (apa plata) intr-un club. pana una alta bag curatenie la greu ca s-ar putea sa doarma evazionistul la mine. doamne, ce urasc tastatura in romana, m-am chinuit o groaya sa nimeresc semnele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Oct 10 2008, 07:59 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
Roxi esti o mamica asa mandra si frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Ah, si imi place tare mult covorul tau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 08:37 PM |
|
|