![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da da Roxi toata sclipesti de bucurie si calm. Lasa-le incolo de kilograme cum ai scapat cu Monti de ele o sa scapi si cand o fi cazul. Nu te stresa pt. ce nu e cazul. Eu am luat 30 de kg si nu m-am stresat si apoi vreun an de zile tot la 87 am fost apoi am ajuns la 75 si apoi la 70, dar daca nu as manca dulciuri m-ar sufla vantul, ca mancare mananc cu masura, la dulciuri n-am masura. Anw nu ma mai framant, aerobic mai des si le-am dat jos. Si daca ma duc la munca iar slabesc ca atunci cand lucram aveam 60-63 si am 1,73.
Scopi sper ca esti bine. Kalua lamaie, ceaiuri da' nu firbinti cu miere si lamaie, tinctura de propolis, usturoi sunt bune la gat. Sa va distrati si sa sarbatoriti cat mai tare fetele de peste ocean. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna!
Tocmai am vazut burtica Roxanicii, place la mine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nu mi se pare ca te-ai ingrasat asa de tare, din ce tot spuneai pe aici ma asteptam la cine stie ce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maine merg la nunta... Am decis si cu ce ma imbrac: rochita neagra, dres si pantofi negri, sal si poseta aurii. Casic e cel mai bine, zic eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum chiar ma laud. Al meu a trebuit azi sa plece la Genova pentru niste afaceri, prin urmare mi-a spus ca nu sunt sanse azi sa ajunga la mine. Sooo frumos eu m-am bagat in pat sa-mi urmaresc serialele si sa-mi fac somnul de frumusete pentru a-l astepta maine in toata splendoarea. Numa' ca a sunat!...Sa-mi spuna ca intr-o ora am o surpriza. E deja pe drum spre mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma iubeste sau nu eh eh eh?!
Ladies week end placut plin de surprize frumoase! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Di imi fac griji pentru tine...Sper totusi ca esti bine...Iti trimit putin din '' pinkul'' meu pentru a-ti insenina sufletul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Suna bine Lexie, clasic si simplu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Have fun! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu e bre nimeni pe aici sa imi dea si mie o cafea si-o felie de branza feta? n-am somn, ma doare capul de la berea de aseara. am comis-o (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Io`te cine s-a trezit prima! Daca mai esti, te invit la breakfast!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/BreakfastBeverages.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
saru'mana Fanny, si asa ma pregateam de micul dejun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata neamule!
Ia ca azi tre sa va cinstesc la greu, ca am un sfert de veac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pt inceput o cafeluta (IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff66/nevena7/Coffee.jpg) Si niste brushette cu feta la cerere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i251.photobucket.com/albums/gg307/ianfoodist/P3121854.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ptiu drace, mi-ai facut pofta de paine cu braza! (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
Sa ne traiesti mandro! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Ma pregatesc de nunta, asa ca sorb un pic din cafeluta Ingerasei noastre, zbierand "La mullllttiiii annnniiiii!!!" si o tulesc sa-mi fac baie pe cap si alte cele. Va tzuc, sa aveti o sambata faina si ne auzim manana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am pofta de pita prajita cu branza si rosii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Niste fructe si niste cookies, anyone? (IMG:http://i301.photobucket.com/albums/nn51/margita_01/breakfast.jpg) P.S Am primit printre altele si o pereche de catuse de ziua mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum trebuie sa le gasesc o intrebuintare originala. Aveti ceva sugestii? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 12:23 PM |
|