IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Oct 11 2008, 07:48 PM
Post #981

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Primii veniti, primii serviti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma gasiti pe scaunul de la bar. In cinstea ta, Ingerasule! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Oct 11 2008, 08:01 PM
Post #982

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ce de beutura... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am pus un link la jurnal de machiaj si cateva poze cu moi cu alta culoare de ochi. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Si eu, si eu, si eu la bar! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dau dintr-un bar in altul... Plec la Studio Martin deoarece in seara asta pune muzica Hernan Cattaneo (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) !

+Quote Post
kalua
post Oct 11 2008, 08:14 PM
Post #983

Musafir

Hic! Sa ni traiesti! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Philia
post Oct 11 2008, 09:22 PM
Post #984

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Anjelu' la multi ani fericiti si plini si din partea mea!

Eu stau cu un ochi in laptop si cu unu' la meci!
Hai Romania!!!!

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 11 2008, 09:54 PM
Post #985

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Sa mai bem un paharel si sa ne veselim nitel. Iau si eu o bauturica de fructe alcoolizate de pe acolo Angel. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Azi am fost la Pitesti sa vedem apartamentul in care o sa stam si sa platim chiria. Offfffff o sa-mi fie dor de casa, prima impresie nu a fost prea favorabila, nu-mi place prea tare orasul ala om vedea.
Cand ne-am intors am condus eu o bucata de drum ca mi s-a facut rau de tot de imi venea sa-mi vars matele si mi s-a parut greu drumul sunt niste curbe d-alea stranse. Doar am mai coborat Predealul si nu mi s-a parut asa de greu ca drumul asta ori ca era prima data, la Predeal deja stiu cum urmeaza curbele. Am calcat-o in schimb la drum drept , pana acum n-am prea mers cu 100 ca mi-era frica acum am mers, nu pot sa zic ca ma da pe spate senzatia da' ma bucur ca mi-am invins frica.
Ca tot vroiam sa zic din ciclul poceli d-eale francezilor, rostbif cica se zice la roastbeaf in franceza.
Ma duc si eu la somn.
Noapte buna, ladies.

This post has been edited by Master of Norules: Oct 11 2008, 09:55 PM

+Quote Post
Roxana_
post Oct 11 2008, 10:35 PM
Post #986

Musafir

Hop si io la spartul targului. Oricum nu prea ma pot servi din alco-holice.
Pink, distractie placuta! Hai du-te acusica cat esti tinerica, ca dup-aia cine stie cand mai ai timp.
MoN, mie-mi place Pitestiul. Las' ca tot esti aproape de munte si acolo.
Am facut o infuzie de 'Desperate Housewives' si 'PB', ca ramasesem in urma. Nu m-am uitat la meci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Noapte buna. Ma bag la citit 'Panza de paianjen'.

+Quote Post
Cindy
post Oct 12 2008, 03:07 AM
Post #987

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hai ma Angel ti-am spus ca nu e vorba ca nu iti sunt recunoscatoare, dar am crezut ca ramane cum stabilisem la inceput.

+Quote Post
Lexie
post Oct 12 2008, 03:11 AM
Post #988

Musafir

Hopppaaa sa si iar asaaa!

Iaca am venit de la nunta si am zis sa va spun buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Briefing: nunta draguta, muzica ok, mancare ok, n-am prins buchetul, insa am primit voalul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa pun o poza pe grup, ce-am mai ras de moaca mea cu voal. Ce-i drept, i look weird (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

La somn cu mine! Iaaa mai zi o saltaaareaaata! (IMG:style_emoticons/default/tease.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 12 2008, 03:44 AM
Post #989

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(sweet_girl @ Oct 11 2008, 09:07 PM) *
Hai ma Angel ti-am spus ca nu e vorba ca nu iti sunt recunoscatoare, dar am crezut ca ramane cum stabilisem la inceput.

sweet e clar ca tu nu stii ca exista si mesagerie privata pe forumul asta
era o chestie privata pe care puteai s-o reglezi in privat insa am senzatia ca vrei sa (ne) spui 'ceva' .
Ce anume? sezi bland ca-i retorica intrebarea. Eu m-am lamurit!

girliiiies, deci plec si io odata de-acasa si voi ... fara mine? ati intos casa cu fundu-n sus. frumos asa? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
a mai ramas ceva de beut? sa traiesti anjel si sa fii fericita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

kalua mortala as usual (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

s-aveti o duminica frumoasa
noi am fost la canionul muntelul Ste- Anne, superb si culorile toamnei sint ceva de vis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
o sa pun maine niste poze

+Quote Post
Fanny
post Oct 12 2008, 08:35 AM
Post #990

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Bonjurica!
Am stat azi-noapte pana la 1 sa-mi fac curat printre cosmeticale si accesorii. Ma mir cate lucruri inutile am putut sa adun. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Zilele astea trebuie sa ma ocup si de haine.
Sa va spus ca m-am indragostit de cateva idei de dressing M-am pus pe masuratori si calculele de-mi zbarnaie capul. Ma bucur ca sifonierul meu este, prin structura blocului, inchistat in peretele din dormitor, deci n-ar trebui decat sa-l recompartimentez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th August 2025 - 05:56 PM