![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Primii veniti, primii serviti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma gasiti pe scaunul de la bar. In cinstea ta, Ingerasule! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce de beutura... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am pus un link la jurnal de machiaj si cateva poze cu moi cu alta culoare de ochi. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Si eu, si eu, si eu la bar! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dau dintr-un bar in altul... Plec la Studio Martin deoarece in seara asta pune muzica Hernan Cattaneo (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hic! Sa ni traiesti! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Anjelu' la multi ani fericiti si plini si din partea mea!
Eu stau cu un ochi in laptop si cu unu' la meci! Hai Romania!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa mai bem un paharel si sa ne veselim nitel. Iau si eu o bauturica de fructe alcoolizate de pe acolo Angel. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Azi am fost la Pitesti sa vedem apartamentul in care o sa stam si sa platim chiria. Offfffff o sa-mi fie dor de casa, prima impresie nu a fost prea favorabila, nu-mi place prea tare orasul ala om vedea. Cand ne-am intors am condus eu o bucata de drum ca mi s-a facut rau de tot de imi venea sa-mi vars matele si mi s-a parut greu drumul sunt niste curbe d-alea stranse. Doar am mai coborat Predealul si nu mi s-a parut asa de greu ca drumul asta ori ca era prima data, la Predeal deja stiu cum urmeaza curbele. Am calcat-o in schimb la drum drept , pana acum n-am prea mers cu 100 ca mi-era frica acum am mers, nu pot sa zic ca ma da pe spate senzatia da' ma bucur ca mi-am invins frica. Ca tot vroiam sa zic din ciclul poceli d-eale francezilor, rostbif cica se zice la roastbeaf in franceza. Ma duc si eu la somn. Noapte buna, ladies. This post has been edited by Master of Norules: Oct 11 2008, 09:55 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hop si io la spartul targului. Oricum nu prea ma pot servi din alco-holice.
Pink, distractie placuta! Hai du-te acusica cat esti tinerica, ca dup-aia cine stie cand mai ai timp. MoN, mie-mi place Pitestiul. Las' ca tot esti aproape de munte si acolo. Am facut o infuzie de 'Desperate Housewives' si 'PB', ca ramasesem in urma. Nu m-am uitat la meci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Noapte buna. Ma bag la citit 'Panza de paianjen'. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai ma Angel ti-am spus ca nu e vorba ca nu iti sunt recunoscatoare, dar am crezut ca ramane cum stabilisem la inceput.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopppaaa sa si iar asaaa!
Iaca am venit de la nunta si am zis sa va spun buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Briefing: nunta draguta, muzica ok, mancare ok, n-am prins buchetul, insa am primit voalul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa pun o poza pe grup, ce-am mai ras de moaca mea cu voal. Ce-i drept, i look weird (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) La somn cu mine! Iaaa mai zi o saltaaareaaata! (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Hai ma Angel ti-am spus ca nu e vorba ca nu iti sunt recunoscatoare, dar am crezut ca ramane cum stabilisem la inceput. sweet e clar ca tu nu stii ca exista si mesagerie privata pe forumul asta era o chestie privata pe care puteai s-o reglezi in privat insa am senzatia ca vrei sa (ne) spui 'ceva' . Ce anume? sezi bland ca-i retorica intrebarea. Eu m-am lamurit! girliiiies, deci plec si io odata de-acasa si voi ... fara mine? ati intos casa cu fundu-n sus. frumos asa? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) a mai ramas ceva de beut? sa traiesti anjel si sa fii fericita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) kalua mortala as usual (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) s-aveti o duminica frumoasa noi am fost la canionul muntelul Ste- Anne, superb si culorile toamnei sint ceva de vis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) o sa pun maine niste poze |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bonjurica!
Am stat azi-noapte pana la 1 sa-mi fac curat printre cosmeticale si accesorii. Ma mir cate lucruri inutile am putut sa adun. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Zilele astea trebuie sa ma ocup si de haine. Sa va spus ca m-am indragostit de cateva idei de dressing M-am pus pe masuratori si calculele de-mi zbarnaie capul. Ma bucur ca sifonierul meu este, prin structura blocului, inchistat in peretele din dormitor, deci n-ar trebui decat sa-l recompartimentez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 05:56 PM |
|