![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Te asteptam cu poze. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Costumul de bujor rosu imi place foarte mult, e o scumpa fetita ta!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc Janis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Teo,o mica manechina fetita ta!
Imi place fustita din ceea de a doua poza. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte dragute, mai ales a doua tinuta!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E o papusa. Sa ii pastrezi fotografiile, clipele acestea trebuie tinute bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bineinteles ca pastrez pozele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am cd-uri multe pline cu pozele ei. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Chiar ca pozeaza ca o fotomodela! E o draguta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ce lantisor dragut are la gat si sandalutele cu soare, asortate cu galbenul bluzei! Pe umarul stang ce are? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Sandalutele cu soare sunt de fapt pantofiori cu floarea soarelui (are si frunza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Pe umar (si pe piciorul care il ascunde) are tatuaj din acela care se lipeste (gasite in punga de pufuleti). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:24 AM |
|