![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Balanta? De unde pana unde? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai de obicei balantele sunt mai cochete asa... nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu as fi zis ca e Leu dupa cat de mult ii place sa pozeze si pare destul de extrovertita si increzatoare dupa gesturile ample pe care le face, nu are blocaje. Cel putin din ce am vazut eu aici. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Daca e Scorpion, e foarte bine ca esti genul de mama apropiata si prietena copilului. Pentru ca ei tind sa aiba o lume interioara foarte dezvoltata si personalitate puternica si e bine sa stii ce in sufletul ei pentru a o putea indruma. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte colorat si haios, imi place! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Ce scrie pe bluzica?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Frumoasa rau ,fetita ta ,Teo!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mor de dragul ei cum sta la pozat, ca un manechin profesionist! Mai are si un zimbet de rupe gura tirgului, (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) asa, intr-un colt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Draga de ea!
|
|
|
![]()
|
|
" Is Miss Dance" scrie pe bluza. Apropo de asta stiti ce greu este sa gasesti in ziua de azi o bluzica pentru fetite care sa nu aiba o tona de sclipici, paiete sai strasuri? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si daca nu are din astea atunci sigur are ceva lipitura cu personaje la moda care la prima spalare arata groaznic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Sunt mandra tare de papusa mea si vreau sa vada toata lumea asta (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai sint convinsa ca nu gasesti... Pentru ca si in magazinele asa zise "cu pretentii" au inceput sa aduca tot chinezarii, pe care le vind la preturi de UE ! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Ai de ce sa fii mindra, Teo. Eo o dulceata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mai bine ii cumperi tricouri simple si le ornezi tu dupa cum va place amandorura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , imi imaginez ca simple simple exista?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:13 PM |
|