![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ladies, va rog, ce marca de hota mi-ati recomanda?
Am una Whirlpool care pur si simplu s-a topit in vara (distanta intre hota si ochiul de aragaz este de 72 cm! ). Trebuie sa imi cumpar alta. La aragaz m-am oprit la acesta: Arzatoare: 4, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, Iluminare cuptor, Timer, Usa cuptor de sticla, Culoare alb, Dimensiuni (IxLxA): 85x50x50 cm (IMG:http://www.domo.ro/din_im/pozeproduse/L_ARC_ARAG_022.jpg) Ma ajuta cineva cu un sfat ? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am una Ariston de cand mi-am luat bucataria (12 ani). E din metal, nu din plastic si filtrul e tot din metal, se poate spala si peria si pune la loc. Filtrul asta e mai scump ca investitie, dar se amortizeaza repejor. In plus nu mai ai grija cumparatului de filtre.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ai mei au tot Whirlpool, dar cu doua motoare.
Si merge saraca tot de vreo 10 ani. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kari, in Romania o sa ma coste hota mai multg decit aragazul... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Poke, Whirlpool-ul ala e din plastic sau metal ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Di, exteriorul e din metal.
In interior nu stiu ce sa iti spun, dar e pusa la 60 de cm si daca nu a patit nimic, banuiesc ca tot ceva metal |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si a mea (e vecheee) e la 60cm si tot de metal, are 3 viteze si bec (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca marca? no name Venmar insa cand prajesc ceva o dau pe 2 sau 3 si nu se mai simte nimic in casa
|
|
|
Marinela Tomita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Whirlpool. Si sunt tare multumita de ea. Bine, am luat una cu un pret peste medie (in momentul acela era la promotie la www.cacamacaspamer.ro) si nu mai am nici o problema cu mirosurile. Asadar, ca utilizator Whirlpool va spun ca este un brand de calitate.
|
|
|
![]()
|
|
Valea, ma! Eu ca admin iti spun ca esti un spamer nesimtit.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, si eu am acelasi aragaz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hota am tot Arctic.
|
|
|
![]()
|
|
Wirlpoopu e o marca de rahat pentru mine. Bine?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:40 PM |
|