![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Atatea dansuri si eu abia acus mi-am consultat agenda si-am vazut ca n-am niciun plan de Revel. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara, eu mi am impodobit bradul si sunt asa de bucuroasa ca trebuia sa zic la cineva ca daca nu explodam (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) . Am fost la metro si mi am luat niste decoratiuni asa frumoase ca am zic gata azi il impodobesc, e prima data in viata mea cand il fac asa devreme.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lost, asa devreme? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da stiu ca e devreme, nici eu nu stiu ce m a apucat, am vazut ca peste tot pomul e impodobit si vroiam si eu sa am acasa. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa ne pui poze la Bradutii nostri de Craciun
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ce dragut, Lost!
Eu se apre ca anu' asta o sa am bradut la ghiveci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ce dragut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici eu nu stiu ce am ca sunt asa melancolica, as asculta colinde, as sta la focul sobei la povesti frumoase si vin fiert si bunatate si buna dispozitie....hehe! Nush ce am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un vin fert vrea cineva? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daaa, nu se poate refuza un vin fiert niciodata!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, ce de vinuri fierte pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si eu vreau, ca n-am mai facut de ani buni.
3A, a fost super fain la party. Azi sunt cam rupta, ma invart fara prea mare spor pe-aici. Am pus si noi bradul azi, cineva mai trebuie sa-l si impodobeasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deocamdata sta cu un glob pe el (l-am primit ieri la servici), si mi-e lene sa ma duc in basement sa-mi aduc cutiile cu globuri. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Aici se pun mai repede brazii, de obicei, la inceputul lunii decembrie. Si localnicii ii arunca in 26 Dec. Eu il tin pana dupa Rev. Cleo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nasoala noapte ai avut. Bine macar ca e week-end. Noi fiind pe o straduta mai retrasa, nu prea ajung masinile de zapada pana ziua, n-am patit niciodata sa treaca pe strada noastra noaptea. Mai greu e sa scoatem masinile de pe strada noastra dimineata, cand trebuie sa plecam la job. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by pescarush: Dec 14 2008, 01:42 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 11:57 AM |
|