![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandesc ca bilele nu-s cu martipan, asa cum Tiramisu-ul n-are de-a face cu ingredientul asta. O asteptam pe Cleo cu dezlegarea misterului (reteta). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
yammy baclava salivezzzz
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu aspectul sunt mai in pom (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , da' la gust a fost buna. Secret la baclavale: Baclavaua se taie inainte de a fi bagata in cuptor. Si daca sint taiate inainte de coacere, baclavalele au un aspcte ultra-super-mega fragislistic-minunat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa am taiat-o doar ca n-a avut rabdare fata si foile sunt subtiri subtiri, asa ca a iesit cam dezastru, da' e buna cu spume. Tre' sa mai fac o data in urmatoarea perioada.
Apropo de Martipan am primit o punga d-aia de bomboane Mozart (yak) de la cumnata-mea ca a fost in Austria si le cojeam martipanul si mancam doar nougat-ul eu cu fiica-mea, Mr. Mon s-a sacrificat si manca bomboana intreaga. Da' una am mancat, i-am si zis ca sa stie ca nu ne place martipanul. Interesant ca migdalele imi plac. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
n-are treaba cu martipanul. E tiramisu amestecat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) lipsesc doar ouale crude. Ma duc sa va povestesc. La un party niste bile de-astea cat le-arunci in gura cred ca-s de efect. De bune sint ...excelente (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Master, cum era siropul cind l-ai pus? Rece sau ferbinte?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fierbinte, da' era si baclavaua calda si ziceau acolo la reteta ca tre' sa fie rece, da' cine a mai avut rabdare ca salivam in fata ei ca nu stiu ce.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, ce bine arata bilele tiramisu. Si sunt si usor de facut, numai bine pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Master, al meu e mare amator de baclava. E pusa reteta undeva pe site? Scuze ca nu am cautat-o. |
|
|
![]()
|
|
Master, pai de-aia s-a facut varza. Ca ai incruzit-o. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
In plus pun pariu ca foile s-au facut lipicioase! Nu se pune ever siropul clocotit, ca iese cleioasa baclavala.... Pesca, daca ai rabdare, te rog, pina diseara sipun eu reteta mea de la baba Akilea, turcoaica. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Reteta de baclava In seara asta fac si eu ca am luat nuca de la piata astazi si am in casa si zahar, cuisoare, scortisoare, lamiie si foi. |
|
|
![]()
|
|
Nu s-a cruzit , ca era bine coapta. Nu-i bai, data viitoare imi iese si mai buna.
Am dulciurit zilele astea cam mult, ar trebui sa iau o pauza. Fursecuri nemachiate (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015951.jpg) si machiate (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015954.jpg) (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015955.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:22 AM |
|