![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
-Acesta este fratele meu Hani el-Hassan, a deschis discutia Arafat, punandu-si pistolul pe masa si aratand spre un barbat bine facut, de varsta mijlocie, cu parul negru si mustata de aceeasi culoare, care era imbracat in haine europene elegante,avand o infatisare ce inspira tot atata calm cat si frica.
Ion Mihai Pacepa- Orizonturi rosii (la care ma chinui de ceva timp (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ) pagina 100,randul 10 |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
'He had heard people speak of mirages, and had already seen some himself: they were desires that, because of their intensity, materialized over the sands of the desert'.
The alchemist Paulo Coehlo Pagina 85, randul 14 |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
"Nu ma simtisem niciodata foarte in largul meu in prezenta femeilor, eram mai degraba retras, dar stiam destul despre ele pentru a ma simti acum rusinat, si m-am grabit sa ma explic".
Elizbeth Kostova - Colectionarul de istorie PAgina 107, randul 7 |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
"-Pun pariu ca apasa pe butonul "No Sale" de fiecare data cand face asta, a spus Darlene, si isi baga cei douazeci de dolari in buzunar."
John Berendt - Miezul noptii in gradina binelui si a raului Pagina 29, randul 29 |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Si daca existand, corpul nu impiedica sentimentul dragostei in suflet, daca in situatii dureroase - pierdere sau distrugere - se pastreaza iubirea, aceasta inseamna ca noi pastram starea de armonie. Ceea ce numim pofta de viata este de fapt doar un curent de energie indreptat spre una din miniaturile structuri ale acesteia.
Diagnosticarea karmei, S.N. Lazarev Pagina 33, randul 10 This post has been edited by sylvia_31: Jan 3 2009, 12:42 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Şi totuşi, gestionarea emoţiilor este o slujbă non-stop: mare parte din ceea ce facem- īn special īn timpul liber- este o īncercare de a ne gestiona dispoziţia."
Daniel Goleman, Inteligenţa emoţională pagina 90, rāndul 25 |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La pagina 90 este o foaie goala, asa ca trec la pagina 92 randul 25:
"Am oftat." Luna noua - Stephenie Meyer Pagina 87 randul 4 |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
"a incercat sa compenseze lipsa de prieteni prin daruirea ei totala..."
Casa spiritelor - Isabel Allende Pag 55 randul 11. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
" Well, why don't you go to Mecca now?" asked the boy.
The Alchemist, by Paulo Coelho. Pag 124, randul 8. This post has been edited by pescarush: Jan 3 2009, 07:08 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Politics were more important to men like Michalides than the war..."
Mary Jane Staples, A wartime marriage Pg 294, randul 1. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:43 AM |