![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
"Miss Black, from her training in game analysis, soon realized that the staff of her agency was playing a consistent game of ITHY, and wondered how the clients were responding to this."
Eric Berne - "Games people play" pagina 83, randul 5 |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
" Se duse la el, iar el o saruta.
- O sa imi plisesti, sopti Collin. Teribil. O impinse brutal. Du-te! Si ai grija, cafeaua sa fie neagra!" Om bogat, om sarac - Irwin Shaw Pagina 28, rindul 8 |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
QUOTE - Īnseamnă că taina aceea n-a existat īn inima mea, īnseamnă că şi eu am fost unul dintre farseurii care au păcălit Biserica, dar am decis că este mai bine să pun capăt unei minciuni, decāt să trăiesc cu povara ei toată viaţa. Aceeasi luna peste sat - Florentina Loredana Dalian pagina 135 randul 16 |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ajunsera la un drum pustiu, acoperit cu iarba marunta si aspra. pagina 216, randul 33 |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
"Orice prigor il putea intelege pe Dickon, asa ca prezenta lui nici nu deranja."
Pagina 88, rindul 28. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cartea de langa mine, la pagina 88 nu are decat 14 randuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voi scrie ultimul rand.
"Pana ce el se aseaza la celalalt capat al canapelei, strivindu-mi picioarele." - Multumesc pentru amintiri - Cecelia Ahern Pagina 143, randul 16 |
|
|
![]()
|
|
Fir-ar, pagina aia are 4 rinduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ti-am zis ca e ceva azi, coincidente peste coincidente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pus ultimul! "Cand plangi, se presupune ca adormi mai usor, insa mai duca cel putin o ora pana ce Am cazu lata". Julia Llewellyn, "Amy pleaca in luna de miere". |
|
|
![]()
|
|
pune pagina si randul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
"Recunostinta iti poate transforma ca prin magie relatiile in legaturi armonioase si profunde, indiferent in ce stadiu se afla acestea la ora actuala."
Magia - Rhonda Byrne pagina 118, randul 4 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 03:34 PM |
|